Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği 2013 Kış Kampı başladı.

Kamp, yoğun talep sebebiyle Gençlik Dairesi’ne bağlı Lapta ve Kantara Gençlik Kamplarında gerçekleşiyor.

01 -14 Şubat tarihlerinde 450 öğrenci için 4 dönem olarak planlanan kış kampları, ülke genelinde oluşan 1066 öğrencinin talebi üzerine 01 -17 Şubat 2013 tarihleri arasında 9 dönem olarak Kantara ve Lapta kamplarında gerçekleşecek şekilde yeniden düzenlendi.

Gençlik Dairesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, düzenleme kapsamında lise öğrencileri Kantara Gençlik kampında, ortaokul öğrencileri ise Lapta Gençlik Kampında düzenlenen kamplara katılıyor.

MEVLİT

Gençlik Dairesi Kamp Sorumlusu Orhun Mevlit, bu yıl ikincisinin düzenlendikleri kış kamplarına duyulan ilginin gurur ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

Mevlit, gerek yaz gerekse kış kamplarında bugüne kadar yapılanların toplumda ciddi farkındalık yaratarak bir marka değeri oluşturduğunu belirtti.

EROĞLU

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ise, kış kamplarını ikinci kez gerçekleştirdiklerini ve çok büyük ilgi ve katılım gördüklerini belirterek, Kantara’nın yanı sıra Lapta Gençlik kampını da gençlere açtıklarını belirtti.

Eroğlu, kamp kapasitelerinin çok üzerinde gençlerden talep geldiğini bu yüzden rotasyona girdiklerini kaydederek, misafir edemedikleri gençlerden de anlayış beklediklerini ve yaz döneminde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Eroğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen görevli gönüllü hemşirelere de teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim