Polisten yapılan açıklamaya göre, Saldıray’ın ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

LEFKOŞA SURLARİÇİ’NDE ÇIKAN KAVGADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Dün akşam saatlerinde Lefkoşa’da Surlariçi bölgesinde iki grup arasında yaşanan tartışma sonucu çıkan kavgada üç erkek şahıs yaralandı.

Evlerinde yaşamlarını yitiren 2 kişinin ölüm sebepleri açıklandı Evlerinde yaşamlarını yitiren 2 kişinin ölüm sebepleri açıklandı

Polisten yapılan açıklamada, dün, saat 21.30 sıralarında, Lefkoşa’da Surlariçi bölgesinde, aralarında yaşanan tartışma sonucu U.G.(E-36), B.K.(E-36), H.M.(E-34) ve Y.Ö.(E-34) bir taraf olup, diğer taraf olan H.M.(E-28), O.K.(E-20), D.R.(E-28) ve B.K.(E-25) ile kavga ettikleri esnada almış oldukları darbeden dolayı 34 yaşındaki Y.Ö. ile 36 yaşındaki B.K.’nın dişleri, 25 yaşındaki B.K.’nın ise ayak parmağı kırılarak vahim zarara uğratılmış oldukları belirtildi.

Söz konu şahısların tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği de kaydedildi.

KAYIP OLDUĞU BİLDİRİLEN JOHN IDEMUDIA BULUNDU

Polis, 30 Nisan tarihinden beridir kayıp olduğu bildirilen 27 yaşındaki John Idemudia’nın dün Lefkoşa’da bulunduğunu bildirdi.

ALSANCAK’TA ALKOLLÜ İÇKİ TESİRİ ALTINDAKİ SÜRÜCÜ İKİ YAYAYA ÇARPTI

Dün, saat 23.45 sıralarında, Alsancak’ta Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, 35 yaşındaki Sezai Kaya yönetimindeki LB 291 plakalı araç ile 279 mlgr alkollü içki tesiri altında, batı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu, o esnada karşıya geçmek için yolun güney kısmında yaya olarak bekleyen 21 yaşındaki Hasan Kaya ve 24 yaşındaki Nihat Kaya’ya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Hasan Kaya ve Nihat Kaya kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, her iki şahıs da sağ ayak kırığı teşhisi nedeniyle müşahede altına alındı.

Araç sürücüsü Sezai Kaya’nın tutuklandığı, polis soruşturmasının devam ettiği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi