Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretimde 30’uncu yılını kutlayacağı 2014-2015 Akademik yılında GAÜ’yü kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere yönelik GAÜ İstanbul yerleşkesi bünyesinde bulunan Engilish Language Academy’de “Yükseköğretim Öncesi Hızlandırılmış İngilizce Kursu” düzenliyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamalarda GAÜ’ye yerleşip kayıt yaptıran tüm öğrencilerin, İngilizce Hazırlık Okulundan önce “Yükseköğretim Öncesi Hızlandırılmış İngilizce Kursu''nu GAÜ İstanbul yerleşkesi bünyesinde bulunan English Languace Academy (ELA) ile 08-24 Eylül 2014 tarihleri arasında hafta içi hergün 10:30 ile 14:30 saatleri arasında alabilecekleri bildirildi. Gerçekleştirilen kursun amacının, hazırlık eğitimi öncesinde düzenlenen “Hazırlık Sınıfı Atlama Sınavı” na hazırlık niteliğinde olduğu belirtildi. Kayıtların 5 Eylül 2014 Cuma gününe kadar devam ettiği belirtilen açıklamada, öğrencilerin ” Yükseköğretim Öncesi Hızlandırılmış İngilizce Kursu” kayıtlarının GAÜ İstanbul Yerleşkesi ve Türkiye temsilciliklerinden yapılabileceği vurgulandı.

Son Başvuru 5 Eylül Cuma
GAÜ “Hazırlık Öncesi Dil Eğitmi” fırsatı için son başvuru tarihinin 5 Eylül 2014 Cuma olduğu belirtilirken, konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye GAÜ İstanbul / Beşiktaş Yerleşkesi, GAÜ Türkiye Temsilcilikleri ile 444 8 428 (GAU) numaralı telefondan ve www.gau.edu.tr adresinden ulaşılabileceği bildirildi.
 
Editör: TE Bilisim