BİR CÜRÜM İŞLEMEK KASTIYLA KONUTA GİRME

27.09.2018 tarihinde, saat 03:30 sıralarında, Gazimağusa’da, Akçadağ Sokak üzerinde bulunan bir daireye cürüm işlemek kastı ile pencereyi açarak giren A.A.(E-52), ikametgahın salonu içerisinde ev sahibinin kendisini fark etmesi üzerine herhangi bir şey çalmadan olay yerinen kaçmıştır. Bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

27.09.2018 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Türkmenköy’de, Ahmet İLGU'ya ait araç hurdalığı içerisinden hurda vaziyette bulunan bir araç üzerinden klima fan kapağı sökülmek suretiyle çalınmıştır. Olayın polisin bilgisine gelemesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen N.D.(E-44) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HUZUR OPERASYONU

27.09.2018 tarihinde, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dâhilinde asayiş ve trafik operasyonu düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri ve alkollü içki satışı yapan işyerleri kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 250 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 12 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir. 

Editör: TE Bilisim