Sporun evrensel barış, dostluk ve kardeşlik ruhu, ülkeninin dört yanında engelleri aşmak için çarpan küçük büyük her yaştan engelsiz yürekleri el ele gönül gönüle tutuşturdu.

Tekerlekli sandalye basketbolunun dünya arenasında yenilmezlik ünvanını koruyan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın bu sezon Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’yla oynadığı maç bir lig mücadelesinden öte tekerlekli sandalye basketbol şölenine dönüştü.
Bir tarafta takımın her maçta Cello’lu, bol seyircili Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tribünlerindeki coşkusu, diğer yanda Ultra Aslan KKTC taraftarları ve Galatasaray Kıbrıs Futbol Okulu’nun minikleri, heyecan dolu tezahüratları ile maça ayrı bir renk kattılar.
Güzelliklerle dolu maçta iki taraf sporcularının maç sonrası birbirlerine sarılmaları, Ultra Aslan’ların Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbolcularını tribüne çağırmaları, maç bitiminde birlikte çektirilen anı fotoğrafları unutulmazları yaşattı.

“Engelsiz Bir Dünya İçin Tüm Dünya Çocukları El Ele ”

Kuzey KıbrısTurkcell’in “Engelsiz Bir Dünya İçin Tüm Dünya Çocukları El Ele” sloganıyla muhteşem bir şölene dönüşmesine katkı koyduğu karşılaşmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Çalışma Bakanlığı Müdürleri,Lefkoşa, Girne ve Mağusa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nin öğrenci ve yöneticileriylebaştan sona birlikte izledi. Bakan Gürpınar karşılaşma sonunda tüm oyuncuları, hakem ve yöneticileri tek tek tebrik ederken, Kuzey Kıbrıs Turkcell devre arasında düzenlediği etkinlikte potaya sayı atabilen Özel Eğitim öğrencilerine özel baskılı GS ve Turkcell t-shirtleri hediye etti. Engelsiz atan kalplerin iki takım basketbolcularıyla sahaya el ele tutuşarak miniklerle birlikte çıkmaları ülke sporunda ilkleri yaşatırken, maç sonunda sporcularla seyircilerin salondaki kaynaşmaları ömre bedel görüntüler ortaya çıkardı. Karşılaşmaya çok sayıda basın mensubu, Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri ve çalışanları da tanıklık etti.Lha
 
Editör: TE Bilisim