Demokrat Parti Ulusal Güçler Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bu akşam toplandı.

Bu akşam saat 19.00 civarında DP Ulusal Güçler Genel Merkez Binası’nda gerçekleşen toplantıda gelişmeler değerlendirildi.

Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantı sonrası MYK’da çıkan sonucu DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy açıkladı.

MYK’da ilk gündem maddesi yerel yönetimler olmuştur diyen Taçoy; yerel yönetimlerin bir kez daha gözden geçirilerek eksikliklerinin ne olduğunun tespit edilerek bilgilerin güncel duruma getirildiğini söyledi.

Taçoy, toplantıda ayrıca partinin Dışilişkiler Sekreteri Serhat Kotak’ın parti adına katılmış olduğu dış temaslar konusunda MYK’ya bilgi verdiğini söyledi.

DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Hasan Taçoy, MYK toplantısında hükümetteki gelişmeleri ve hükümetle olan ilişkilerin de gözden geçirdiğini söyleyerek; “toplantının büyük bir kısmında hükümetteki gelişmeler ve hükümetle olan ilişkilerimizin gözden geçirilmesi ele alınmış ve tartışılmıştır.

MYK’da tartışılan konular, ülke genelinde örgütlerimizin görüşü alınarak ve geniş araştırma yapılarak Salı günü gerçekleştireceğimiz MYK’da yeniden görüşülecektir” dedi.
 
Editör: TE Bilisim