“Ben Devrimci miyim?” Nasıl Olabilirim Ki Her Devrin Adamları Varken? Devrimciliği Irkçılık Sanan, Kendini Farklı Görenler Arasında Yaşayıp Da Sessiz Kalırken?

Kökeni Farklı, Ve De Sırf Daha İyi Yaşamak İçin Ölümü Bile Göze Alarak Ölüm Yolculuklarına Çıkanlara Öldüklerinde Üzülüyoruz Da, Ölmeden Ülkemize Varabildikleri Zaman Nasıl Bakıyoruz Acaba O İnsanlara?

Emekten Yana Olabildik mi Acaba Hiç? İşçi Olmak Yalnız Kendini Düşünmek, Kendinden Sonra İşe Başlayan İşçilerin Hakları Budanırken “Bana Dokunmaz, Boşver” Demek İse, Ondan Da Olamamışız Demek Doğru Dürüst!!!

Ya Ülkemizde Her İş Cinayetinde Maktül Olan O Yabancı İşçi Dediğimiz İnsanlar, İş Cinayetinde Kurban Olup Ölmezden Önce Başka…., Öldükten Sonra Makbül Sınıf Kardeşi mi Oluyorlar Yoksa?

Barış İstemek, İnce Hesap mı İster? Muhasebeci mi Olmak Gerek Acep? Ne Bıraktık? Ne Aldık? Bu Bile Eğer Aldığımız Ganimet ve Konjoktürel!!! Çıkara Dayalı İse, “Hikaye Bin Gavli” Olur Barışcılığımız Da. Yoksa “Tamamen Duygusal mıyız” Bu Konuda Da?.

Peki İnsanlığımız Ne İle Ölçülür? Hayvanlar Aç ve Susuz Ölürken “Ben Ne Yapabilirim Ki?” Demek Ruhumuzu mu Rahatlatıyor?

Zor mu Kapının Önüne Bir Kap Su Koymak? Açlıktan Ölür müyüz Yoksa Günde Bir Ekmek Fazla Alırsak?

Ne Olur Yani Genelde Dünyamızda ve Ülkemizde, Daha Da Özelde Mahallemizde Çevreyi Kirletenlere “Neden böyle Davranıyorsunuz” Diye Hesap Sorsak? Bize Darılır mı Komşumuz? Ya Da, Kızar mı Patronumuz?

Beynim Ağrıyor Resmen Uzadıkca Sorular… Ve Aslında Çok Da Soruya Gerek Yok Bence. “Adam Gibi Adam Olabilecek miyiz?” Diye Sorsak.., Fazla Erkekce olur Deyip

“Biz İnsan Gibi İnsan Olamaz mıyız” Diye Sorup, Soruya Doğru Dürüst Cevap Versek Hallolacak Sanki Herşey. Ne Dersiniz? 
Editör: TE Bilisim