MHA
Bu yıl 18.’si düzenlenen Mağusa Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Türkiye’nin başarılı sanatçılarından olan İlhan Şeşen ve Aydan Şener Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda “Bana Esmeyi Anlat” isimli bir müzikal sergileyerek Mağusalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Tiyatro Kedi’nin, başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen’in paylaştığı “Bana Esmeyi Anlat” adlı müzikal oyunu dünyaca ünlü Alman oyun yazarı Ludwig Fulda’nın “Das Verlorene Paradies” adlı oyunundan uyarlandı.
“Bana Esmeyi Anlat” müzikali, konusuyla ve müziğiyle dünden gelen aşkları, acıları, ihanetleri, bugünkü duyguları, öfkeleri ve tutkuları anlatan bir oyun olmasıyla dikkat çekiyor. Başrollerini Aydan Şener ile İlhan Şeşen’in paylaştığı müzikalde, Hakan Altıner, Burçin Bildik ve Damla Cercisoğlu rol alıyor. Özgün bestelerin İlhan Şeşen’e ait olduğu müzikali Hakan Altıner yönetiyor.

18. Mağusa Kültür ve Sanat Festivali 26 Ağustosa kadar çeşitli konserlerle devam edecek. 19 Ağustos Salı günü Cahit Kutrafalı Quintet, 21 Ağustos Perşembe günü Golden Horn Brass, 25 Ağustos Pazartesi Oytun Ersan Project konseri Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapılırken 26 Ağustos Salı günü son etkinlik olan Taksim Trio Salamis Antik Tiyatro’da yapılacak. Etkinliklerin tümü Saat 21:00’da başlayacak.

 
Editör: TE Bilisim