Garanti Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Lig’teki 3. Randevusunu yarın (bugün) Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Balıkesir Belediye ile yapacak. Bayrak Radyo Televizyonu 2. Kanaldan naklen yayımlanacak maç saat 11.00’de başlayacak.
Ligte bu sezona müthiş bir başlangıç yaparak Ankara deplasmanında Yenimahalle Engelli önünde farklı galibiyet elde eden Kuzey Kıbrıs Turkcell geçtiğimiz Pazar gün kendi evinde oynadığı İzmir BBelediye Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı önünde de yüksek sayı farkı ile galip geldi. Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaj Jimnastik Engelli Basketbol Takımı ile oynayacağı maçın diğer maçlarla birlikte teknik nedenlerle ertelenmesi üzerine ‘engelsiz yürekler’ 2 hafta üst üste Lefkoşa’da oynama şansı yakaladı.
Takıma yeni giren transferlerin uyum sorununu kısa sürede çözmeleri, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda tribünlerden gelen cellocanlı, davullu desteklerin Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını bu yıl ligte zirve yarışında tutması bekleniyor.
 
Editör: TE Bilisim