Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu Belediye Emekçileri Sendikası (BES)’i ziyaret etti. Arabacıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada “KKTC ve Kıbrıs Türk Halkı’nı hak ettiği Başkente kavuşturmak” dedi.

DP’den yapılan açıklamaya göre, Arabacıoğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve parti yetkilileri ile birlikte BES’i ziyaret ederek, Sendika Başkanı Savaş Bozat ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulundu.

ARABACIOĞLU

Ziyaret sırasında konuşan Mustafa Arabacıoğlu, belediyenin sıkıntılarının farkında olduklarını belirterek, muhalefette olmalarına rağmen DP’nin her zaman belediye çalışanlarının yanında olduğunu kaydetti.

Arabacıoğlu, “Gönlünüzü ferah tutun. Bizim DP olarak hiçbir endişemiz yok, kendimizden son derece eminiz. Ekibim ve ben, yapılan her işin hesabını verecek, alnı açık, yüzü pak insanlarız. Tek amacımız bir yıl içinde LTB’nin sürdürülebilir bir noktaya geldiğini göstermek, KKTC ve Kıbrıs Türk Halkı’nı hak ettiği Başkente kavuşturmak” dedi.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş da bir soru üzerine, büyük bir risk aldıklarının başından beri farkında oldukların,  ancak parti olarak, ‘Bir yıl için park, bahçe yapacağız’ demediklerini söyledi.

Denktaş, “Bir yıl için bir tek yapacağımız şey var. O da belediyenin sürdürülebilir noktaya gelebileceğini göstermek. Ondan sonrası zaten gelir. İddialı ve kararlıyız. Ciddi bir çalışma ile hazırladığımız programı günün sonunda halkımızın önüne koyacağız. Ve hak ettiğimiz bir Başkenti yaratmak için geliyoruz” dedi.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, seçim sürecinde BES ile istişare içerisinde olacaklarını da söyledi.

Açıklamaya göre DP ve BES yetkilileri görüşmede, mali konularda ne yapılması ve nasıl tedbirler alınması gerektiği konusunda da görüş alış verişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim