Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı bugün Çayırova İlkokulu öğrencilerini, öğretmenlerini ve okul müdürü Ali Bolatcan’ı kabul etti.
Ziyarette çocuklarla sohbet ederek onlarla keyifli zaman geçirme fırsatı bulan Alanlı, çocuklara Meclisi gezdirdi. Meclis başkan koltuğuna ve milletvekili koltuklarına oturan çocuklar Meclis’i yakından görerek, çalışmaları hakkında bilgi edindiler.
Cumhuriyet Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Avkıran Alanlı çocuklara yaptı konuşmada ‘’güçlü ve güçsüz yönleriniz ile sizler birer bütünsünüz, bu sebeple her çocuk bir kahramandır’’ diyerek onların ne kadar değerli olduğunu dile getirdi.
Alanlı, ‘’Biz kahramanlarımızı yani sizi, her halinizle seviyoruz geleceğimizi siz kahramanlarımıza emanet ettiğimiz için içimiz çok rahttır. Sizin de bu sürece hazırlanmanız için çok çalışmanız gerekiyor. Kültürel faaliyetlerde bulunarak bol bol kitap okuyunuz’’ diyerek onları Meclisin çalışmaları hakkında da bilgilendirdi. Alanlı geleceğin kahramanları olarak nitelediği çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


 
Editör: TE Bilisim