Doğuş Şirketlet Grubu, Mesarya’da Turunçlu bölgesinde Doğuş Restaurant’ı hizmete açtı. Bayramın ilk gecesinde Nadide Sultan ile eğlence tavan yaptı. Sanatçımız Demet Gencelli de sahne aldı

Ülkemizde yeni bir eğlence mekanı hizmete açıldı. Doğuş Şirketlet Grubu sağlık hizmetlerinin yanısıra eğlence sektörüne de adım attı.
Doğuş Şirketler Grubu Direktörü Şevket Alptürk, Turunçlu bölgesine çok geniş alanlı bir eğlence merkezi kazandırdı. Doğuş Mesarya Restaurant adı ile eğlence dünyasına bayramın birinci gecesi ilk adım atıldı. Türkiye’nin seçkin sanatçılarından Nadine Sultan’ın da sahne aldığı gecede ülkemizin sevilen ses sanatçısı Demet Gencelli de güzel şarkıları ile sahen aldı.
Aralıksız eğlencenin devam ettiği bayram gecesinde Nadide Sultan geç saatlere kadar söylediği şarkıları ile Kıbrıslı hayranlarına güzel bir gece yaşattı.
Gece sonunda Dr. Şevket Alptürk Nadide Sultan’a davetlerini kırmayıp açılışta sahne aldığı için çok teşekkür etti. Alptürk yaptığı konuşmada Doğuş Şirketler Grubu olarak eğlence sektörüne girmelerinin sebebinin kesinlikle ekonomi bir kazanç olmadığı, tam tersine şirket olarak elde ettikleri kazançlardan eğlebnce sektörüne de hizmet etmek olduğunu belirtti. Özelde Turunçlu bölgesine genelde de ülkemize yaptıkları bu güzel eğlence merkezi ile her hafta sonu eğlencenin doruk noktasına çıkacağını, Türkiye’den gelecek seçkin sanatçılar ile güzel geceler yaşanmasını hedeflediklerini belirtti.
 
Editör: TE Bilisim