ABD’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamaya göre Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Kıbrıs Avrupa Üniversitesi, 18-23 Temmuz tarihlerinde her yaşa, seviyeye ve enstrümana uygun “Yaz Caz Çalıştayı”na ev sahipliği yapacak.

Çalıştay boyunca Amerika, Avrupa, Lübnan ve Kıbrıs’tan toplam 11 caz sanatçısı ve eğitmeni altı gün boyunca katılımcılara müzik kursu ve konserleri verecek.

Kayıt ve seviyelendirme için dinlemeler 18 Temmuz Cumartesi günü 11.00’de Kıbrıs Avrupa Üniversitesi Müzik Depertmanı Bando Odası’nda başlayacak. Katılımcılar küçük gruplarda alacakları derslerin ardından 23 Temmuz Perşembe akşamı konser de verecek.

ÜCRETSİZ ULAŞIM… 15 KİŞİYE BURS

Kursa katılmak isteyen Kıbrıslı Türkler için ücretsiz ulaşım sağlanacağı da belirtilen açıklamaya göre, katılım ücreti 125 Euro olan Caz Çalıştayı’na katılmak isteyen 15 kişiye burs verilecek.

Kayıtların http://music.euc.ac.cy/jazzworkshop/ web sitesinden 18 Temmuz’a kadar yapılabileceği; kayıt veya diğer konularla ilgili sorular için ABD Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Yardımcısı Paul Wulfsberg’e [email protected] elektronik posta adresinden veya 00357 99-351-319 numaralı telefondan ulaşılabileceği kaydedildi.
Editör: TE Bilisim