Metin2 ülkemizde olduğu kadar dünyada da oldukça popüler bir oyun, oyunun büyük bir kitlesi olmasının, birçok kişi tarafından oynanmasının neticesinde de ciddi bir server ihtiyacı oluyor. PVP anlam olarak player versus player demektir, yani oyuncuya karşı oyuncu. Metin2 dünyasında oyuncuların birbirlerine karşı oynadığı oyunların hızlı ve eksiksiz altyapısını sağlayan bu seçenekler birçok metin2 tutkununun çeşitli sitelerden temin ettiği serverlar olarak biliniyor.

Türkiye'de pvp serverler konusunda hizmet veren birçok site mevcut olsa da, hem server kalitesi, hem site içerisinde oyun ve server ile ilgili olarak verilen detaylı bilgiler bu anlamda çok önemli. Metin2 oyuncularının server ihtiyaçları olduğu anda, hemen bir siteye giriş yaparak anında server alması eskiden zor bir olaydı, çünkü hem server bulmak zordu hem de sitelerde yoğun trafik olmasından dolayı herkes istediği gibi server alamıyordu. Şimdi ise hem metin2 konusunda hizmet veren ve bu oyunun popülerliğinin de gün geçtikçe artması ile önemli bir noktaya gelen farklı bir yapıdan size söz edeceğiz.

Metin2 konusunda son derece geniş bir içeriğe sahip, serverlar anlamında tüm oyuncuların aradıkları servera anında ulaşmasını ve sınırsızca, eğlenceli ve heyecanlı bir oyun deneyimi edinmesini amaçlamış sitede, metin2 pvp serverler konusunda sıralanmış bir çok dosya var. Bu serverların durumları da sitede belirtilmiştir, kolay orta ya da zor olacak şekilde not düşülen bu serverlara giriş yapmanızdan itibaren hızlı bir şekilde player to player sisteme dahil olabilir ve oyun becerinizi ortaya koyabilirsiniz. Eğer metin2 oynamak istiyorsanız ve canınız gerçekten çok sıkıldıysa, her an onlarca metin2 serverının verildiği ve hızlı bir şekilde online sayılarının da belirtildiği bu merkezlerden birine geçiş yapabildiğiniz site, oyun oynamak isteyenlerin çok seveceği, metin2 tutkunları için inşa edilmiş bir server merkezi! Pvp serverları tüm oyuncular dönem dönem arıyor ancak kaliteli bir server sitesine henüz kolay kolay kimse ulaşamıyor, açılan bir pvp server sitesi zamanla kapanabiliyor, ya da içerikleri siliniyor.

Ancak bu adreste öyle bir problem de asla olmuyor, istediğiniz metin2 pvp serverına hızlı bir şekilde giriş yapabilir, online kişiler arasında kendinizi belli edebilir ve metin2 heyecanını soluksuz bir şekilde yaşayabilirsiniz. Günümüzde metin2 konusunda çalışan bir çok server var ancak bu serverlara ulaşmanın en iyi yolu tabi ki onları listeleyen, indeksleyen metin2 pvp server siteleri. Bu anlamda Türkiye'nin en iyi pvp server sitesi olan www.serverlar.gen.tr adresine sizi de bekliyoruz. Hemen istediğiniz server ile bağlantı kurun ve oyun keyfini dilediğiniz gibi yaşayın!
Editör: TE Bilisim