Sarı kırmızılı takım transfer bombalarıyla dünyayı sallarken ortalığı karıştıracak bir haber İspanya'dan geldi.

ÖNCE SNIEJDER SONRA DROGBA

Galatasaray devre arası transfer dönemine önce çok uzun uğraşlar sonucu Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i transfer etti.

Sarı Kırmızılı taraftarlar bu transferin sevincini yaşarken Beşiktaş derbisi öncesi de bir başka yıldız Didier Drogba'nın haberini aldı.

MOURINHO'NUN G.SARAY PLANI

Bu iki transferde de büyük rol oynayan isim ise Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho. Eski öğrencilerini Galatasaray'a gönderen ve bu konuda telkinler de bulunan Mori'nin planı ortaya çıktı.

BAVULUNU TOPLADI

İspanyol ekibinde mutsuz günler geçiren, oyuncuları ile sorunlar yaşayan ve lider Barcelona'nın çok gerisinde kalarak şampiyonluk için şimdiden havlu atan Jose şimdiden bavulunu toplamış durumda.

TULUN - TERİM ANLAŞMAZLIĞI SORUN OLDU

İki yıldıza da Galatasaray'ın yolunu gösteren Mourinho'nun sarı kırmızılı takımın başına gelmek için Ünal Aysal ile anlaştığı ortaya çıktı.

Aysal'ın baş danışmanı Bülent Tulun ile kavgalı olan Fatih Terim'in de sezon sonu artık takımda kalmak istemediği ve bunu yakın çevresi ile paylaştığı belirtildi. Terim'in gitmek istemesinin nedenleri arasında Ünal Aysal'ın Bülent Tulun'a verdiği sonsuz kredi ve transferde yaşanan iki başlılık olarak değerlendirildi.
Editör: TE Bilisim