Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu ve Süper Kupa sahibi Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'e telefonlarını açmadığı gerekçesiyle tepki gösteren Başkan Aysal'ın Melo'yu da twitleri nedeniyle göndermeye düşündüğü ileri sürüldü. Maraton.com'da yer alan habere göre, telefon olayı yüzünden Fatih Terim ile ipleri koparan Ünal Aysal'ın, Melo'nun geçen sezon attığı 'Başkan çocuk gibi davranıyor' tweet'lerini unutmadığı ve önümüzdeki sezon Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi.

Bilindiği gibi Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz 2 sezon kiralık olarak forma giyen Melo'yu sezon başında veto etmişti. Bir diğer Brezilyalı Wellington ile anlaşma noktasına gelen Aysal, Terim'in Melo ısrarı karşısında vazgeçmişti.

MELO'DAN TERİM'E 4. YILDIZ SÖZÜ

Bu arada Melo bugün Fatih Terim ile ilgili Instagram'dan bir fotoğraf paylaştı. Melo, Terim ile ikisinin olduğu kare için; "Bu satırları sevgili hocam Sayın Fatih Terim'e beraber geçirdiğimiz 2 inanılmaz seneden dolayı teşekkür etmek için yazıyorum." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi Galatasaray'ın kapılarını bana açtı ve hep benim yanımda oldu. Hasan Şaş ve Ümit Davala'yla beraber bizim takım olarak büyümemizi sağladı ve engin futbol bilgisinden çok şeyler öğrendik. Anılar, kazanılan şampiyonluklar, süper kupalar, Şampiyonlar Ligi'ndeki geçen seneki başarımız aklımdan hiç çıkmayacak. Şunu belirtmek isterimki şanlı formamıza 4. yıldızı takmak için Sayın Fatih Terim için de mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Size her zaman minnettarım hocam."  
Editör: TE Bilisim