Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Fakültelerinin bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerine 11-22 Mart’ta başlanıyor.

AÖF’ten yapılan açıklamaya göre, Anadolu Üniversitesi’nin açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 2012–2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin açıklanan tarihler arasında yapılacağı belirtilerek, bu tarihe kadar kaydını yeniletmeyen öğrencilerin bahar döneminde öğrencilik hizmeti alamayacaklarını bildirdi.

Açıklamada; Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri’nin 2012-2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 1’inci aşaması; “ders ekle-sil” 2’inci aşaması; “kayıt yenileme bedelinin bankaya ödenmesi” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirileceği, ders ekle-sil işleminin ise http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacağı kaydedildi.

Ders ekle-sil işlemini yapan öğrencilerin bahar dönemi; “öğretim gideri” ve “öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı” ödemelerini belirtilen tarihler arasında kimlik numaraları ile Vakıfbank şubelerinden, ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), 444 0724 telefon bankacılığı veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Bu arada, öğrencilere kayıt yenileme işlemlerinde yardımcı olması için hazırlanan; “2012-2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu” ile öğrenimleri süresince yararlanacakları “Öğrenci Kılavuzu”na http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” linkinden ulaşılabileceği hatırlatıldı.

Açıklamada, 16 Mart 2013 Cumartesi günü AÖF bürolarının açık olacağı ve 22 Mart 2013 tarihinden sonra kayıt yenileme işlemlerinin yapılmayacağı ve mazeret de kabul edilmeyeceği uyarısında bulunuldu.

Öğrencilerin kayıt yenileme tarihleri içerisinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresine girerek bahar dönemi kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmeleri istenerek; Açıköğretim Etkileşim Merkezi’ne (Çağrı Merkezi) 444 10 26 nolu telefondan ulaşılabilecekleri kaydedildi. 
Editör: TE Bilisim