Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılı takımda yaşanan Burak Yılmaz krizine sonunda el koydu. Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında yedek kalan, daha sonra yapılan kupa töreninde de hocası Fatih Terim’e karşı soğuk tavırlar sergileyen golcü oyuncusu ile önceki gün görüşen Ünal Aysal, İtalyan temsilcisi Lazio’dan teklif alan ve gitme hazırlıkları yapan Kral’ı, “Seni kesinlikle satmayacağım. Lazio’nun teklifini de hemen unut” diye uyardı.

OYUNCUSUNU CANKULAĞIYLA DİNLEDİ
Burak Yılmaz ile baş başa bir görüşme gerçekleştiren ve oyuncusunun sorunlarını cankulağıyla dinleyen Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, golcü oyuncuya yedek kalmasını aklında büyütmemesini söyleyerek, kendileri için her zaman değerli bir oyuncu olduğunu hatırlattı. “Seni asla satmayacağım” diyerek golcü futbolcunun takımdan ayrılma düşüncelerine de son noktayı koyan başkan Ünal Aysal’ın, İtalyan ekibi Lazio’nun teklifini daha artırsa bile kabul etmeyeceğini de sözlerine eklediği ifade edildi.

LAZİO ‘10’A ÇIKTI!
Başkan Ünal Aysal’ın Burak ile yaptığı görüşme sonrası, Lazio kulübü yetkilileri ise ‘Bay Gol’ün transferinden vazgeçecek gibi görünmüyor. Burak ve menajerleri ile sürekli temas halinde olan İtalyanlar, golcü futbolcu ile görüşerek, 5 yıllık tekliflerini bir kez daha ilettiler. Burak için daha önce Galatasaray’a yaptıkları 9 milyon Euro’luk öneriyi 10 milyon Euro’ya yükselterek yeni bir teklif hazırlayan İtalyan yöneticilerin, bu rakamı 11-12 milyon Euro’ya kadar yükseltmeyi planladıkları öğrenildi.
Editör: TE Bilisim