Günümüzde artık her işimizi web ortamında halleder olduk. Sanal âlem gerçek yaşamın adeta büyük yükünü alarak insanları çok fazla iş yükünden kurtarmaktadır. Ama kontrol edilebilirliği çok zor olduğu için güvenlik açısından çok fazla açıkları vardır. Özellikle alışveriş yaparken artan kredi kartı kullanımı fırsatçılara yeni sömürecekleri alanlar oluşturmaktadır. Sağladıkları ödeme kolaylıklarının yanında kontrol mekanizmasının olmaması ile de bütçenizi çok zor durumlarda bırakabilen kredi kartları doğru kullanılsa da bu defada oluşabilecek güvenlik zafiyetleri yüzünden sizi çok farklı sıkıntılarla yüz yüze getirebilirler. Bu yüzden imdadınıza yeni geliştirilen bir sistem olan ukash yetişmektedir. Çok fazla bilinmese de yangınlaştıkça güvenilirliğini kanıtlamaya başlayan bu kart sayesinde güvenli alışveriş imkânsız olmaktan çıkacaktır.

  Ukash normal banka hesaplarından farklı olarak çalışır. Tek kullanımlık olan ukash sisteminde 19 haneli bir pin numarası bulunmaktadır. Ukash satın alacağınız satış bayisinin banka hesabını istediğiniz tutarı havale yaptığınızdan birkaç dakika sonra pin numaranızı size bildireceklerdir. Hızlı ve kolay olan bu sistem aynı zamanda yüksek güveliğiyle memnuniyetinizi garantilemektedir. Ukash seçeneğinin bulunduğu bütün alışveriş sitelerinde geçerliliği ile her alanda güvenli alışveriş imkânı oluşacaktır. Güvenli olması özelliğinin yanında kontrolünü ön ödeme sistemi sayesinde sağlayarak da bütçenizde planladığınız tasarrufları aşmanızı önleyecektir.

   Şans oyunlarında da kullanılabilmesi ile eğlencenize baştan getireceğiniz sınırlamalar ile altından kalkamayacağınız borçlanmalardan kurtulmuş olacaksınız. Suiistimale en çok açık olan bu sitelerde rahatlıkla oyun oynamanızı sağlayacak olan ukash belirlediğiniz limitinin aşılması söz konusu olmayacaktır. Skype kontör alımında da kullanılabilen ukash ayrıca çok sayıda oyun sitelerinde de kullanılmaktadır. Çocuklarınıza emanet etmek istemediğiniz kredi kartı yerine ukash satın alarak verilen pin numarasına istediğiniz miktarı yükleyerek de kontrolü sürekli elinizde tutabilirsiniz. Tek kullanımlık olan bu numara içindeki miktar bittikten sonra tekrar kullanılamayacağı için ihtiyacınız halinde başka bir pin numarası verilecektir. Alışveriş yapmanıza rağmen paranız bitmedi ise de Euro olarak yükleme yapıldığından paranızın değerinde hiçbir kayıp olmadan ukash hesabınızdaki parayı bozdurarak hesabınıza aktarabilirsiniz.

   Ön ödemeli sistem olarak çalışan ukash kartı ile ek borçlanmalara girmeden alışveriş yaparak bütçenize zarar vermezsiniz. Kişisel bilgilerinizi kullanmadığınız için herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalinizi sıfırlayan ukash kart dünyanın diğer geçerli ülkelerinden de güvenli alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. Bu açıdan da alışveriş sahanızı genişleten ortak bir ödeme sistemi olan ukash sayesinde her ortam için farklı bir ödeme şekli bulmanıza gerek bırakmayacaktır.

    İngiltere de kullanılmaya başlayan bu sistem müşterilerinin memnuniyetlerini referans olarak kullandıkları için çok hızlı yayılmaya başlamıştır. Dünya üzerinde kurulan ortak bir sistem olduğu için pek çok ülkeye ait web sitesinde geçecek olan ukash pin numarası ile geniş bir alışveriş ağına sahip olacaksınız. Yaygın kullanımı, güvenli ve kontrollü ödeme kolaylığı ile de müşteri portföyünü her geçen gün genişletmektedir. Ukash satış bayilerin alabileceğiniz ucuz ukash pini ile çok hızlı bir şekilde güvenli alışverişe başlayabilirisiniz. Bu sayede de oluşabilecek riskleri düşünmeden sorunsuz olarak tüm alışverişleriniz de ya da oyun sitelerinde ki kullanımı ile aynı zamanda bütçenizle uyumlu yeni ödeme şekline geçiş yapmış olacaksınız. Yasal olarak yetkili, kaliteyi ilke edinmiş kurumsal hizmetleri ile güvenilirliğini kanıtlamış ukash satış bayilerinden bu yeni nesil e-cüzdan ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Karar verdiğiniz anda sadece dakikalar içerimde pin numaranızı istediğiniz alanda kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için www.ukashin.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim