Araba kullananlar için park etme oyunları gerçek bir baş belasıdır. Bu işi sorunsuz yapan ustalar olduğunu biliyoruz. Ama gerçekten çoğu zaman bu tekerlekler neden yana doğru hareket etmez diye düşünür dururuz. 

Park etme işini kendi kendinize öğrenmekte zorluk çekiyorsanız, flash oyunlarıyla kullanıcılara harika bir hizmet sunan netoyun.com’dan destek almanızı öneriyoruz.

Park Etmek İçin Özel Ders Gibi Oyunlar

Netoyun.com park etme oyunlarıyla, flash oyun severlere adeta gerçek hayatta park etme dersi veriyor. Kolaydan zora doğru giden arabaların park etme açıları, yavaş yavaş bu açıları anlamanızı sağlıyor. Böylece, nerede nasıl bir açıyla direksiyonunuzu kırıp sürmeniz gerektiğini artık daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

Gerçeğe çok yakın tasarlanan araba park etme oyunlarıyla elbette sadece özel dersteymiş gibi hissetmiyorsunuz. Çeşit çeşit zevkinize uygun olarak seçebileceğiniz bu oyunlarda kimi zamanla yarışıyorsunuz, kimi zaman da birilerinden kaçarak daha heyecanlı bir park sürecine giriyorsunuz.

Netoyun.com Savaş Oyunlar 

Farklı Türde Arabalar

Netoyun.com’da park etme oyunlarını oynarken sadece arabayla oynamıyorsunuz. Kamyonet, otobüs, kamyon, bisiklet ve motor gibi farklı araçlar sayesinde aracın boyutuyla ilgili de daha fazla çeşitle çalışmış ve profesyonelleşmiş olabilirsiniz.

Oyunların başka bir artısı da bazı oyunlarda çok kamera seçeneğinin olması. Böylece kullandığınız araçları park ederken farklı açılardan da izleyerek ne yaptığınızı daha iyi idrak edebiliyorsunuz. Bu da haliyle oyun oynayıp eğlenirken, öğrenmenizi de arttırmış oluyor.



Dünyada hızla yayılan, ve en iyi oyun şirketlerinin hazırladığı bu park etme oyunları hastalık gibi bulaşıcı. Git gide oynayan insan sayısı artıyor ve oyun firmaları arşive her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Siz de bu furyaya katılmak istiyorsanız hemen http://www.netoyun.com/park-etme-oyunlari/ 'nı tıklayarak oynamaya başlayabilirsiniz. 
Editör: TE Bilisim