Yoğun bir gün içerisinde biraz nefes almak ve kafamızı dağıtmak isteriz. Bizi bu yoğunluğun içerisinde mutlu edecek ve eğlendirecek aktiviteler arar, dururuz. Günümüzde vakit geçirmenin en iyi yolu internet sayesinde gerçekleşir. Herkesin kendi zevkine göre aradığını bulduğu internet, bizleri her alanda tatmin edebilmekte. Günümüzde artık insanların evlerinde bilgisayar olması sayesinde internet iyice yayıldı. Özellikle çocuklar için bilgisayar en güzel hediyelerden birisi. Bir evde bilgisayarı en çok kullanan kişi her zaman çocuklardır. Çünkü oyun oynamak için genellikle bilgisayarı kullanırlar. Günümüzde hemen hemen bilgisayarı kullanmayı bilmeyen çocuk yok denecek kadar azdır. Gerçek hayatta oynadıkları bütün oyunları internet ortamında oynama şansı bulabilirken, ayrıca hayal bile edemeyecekleri bir dünyada yepyeni maceralara da atılabilirler. Bir de özellikle son dönemlerin en çok tercih edilen oyunları arasında yer alan 3d oyunlar da çocuklar için oldukça ilgi çekici. Her bilgisayar oyununun 3d versiyonunu bulmak çok kolay. Öyle ki artık 3d olmayan oyun kalmadı bile denebilir. 3d araba yarışı, 3d futbol ya da 3d at yarışı gibi birbirinden değişik oyun bulmak mümkün. 3d at yarışı oyunu deyince size çok garip gelebilir. Ancak bu zevki tatmak herkesin yapabileceği bir şey olmadığından 3d versiyonuyla daha kolay. Üstelik bu yarışın heyecanı daha güzel ve daha eğlenceli. 3d oyunlar çeşitlerinin daha fazlasını bulabileceğiniz adres ise, 3doyunlar.com. Tüm 3d oyun çeşitlerini bulabileceğiniz site, sizlere sınırsız bir oyun zevki sunuyor. Oyunları kendi grupları içerisinde ayırarak oyunseverlere sunan sitenin tasarımı da son derece kullanışlı. Her yaştan oyunsever kolaylıkla site içerisinde aradığını bulabilir. Ayrıca online olarak da site üzerinden oyun oynayabilirsiniz. Yeni eklenen oyunlar sayesinde hem oyunlardan haberdar olabilirsiniz hem de ilk oynamanın farkını yaşayabilirsiniz. Sitedeki bazı oyunlarla ilgili bilgi sahibi olmanız açısından sizlerle üç oyunu paylaşacak olursak;

3D Atlı Güzel Oyunu Açıklaması

3d atlı güzel oyunu, güzel kızımız çiftlikte 3 farklı parkurda yarışıyor. Engelli atlama, buza peşinde ve gösteri hareketleri.

3D Engelli At Koşusu Oyunu Açıklaması

3D Engelli at koşusu, oyun üç farklı bölümden oluşuyor önce engelli atlama daha sonra senkronize hareketler ve parkur yarışı.

3D At Yarışı Oyunu Açıklaması

Hipodromda tüm nefesler tutulmuş, herkes hangi atın 1. olacağını merak ediyor. Büyük ödülün sahibi olmak için yarışı en önde tamamlamanız gerekiyor. Oyunu tamamlamak için iki tur atmalısınız. At ilk başta çok yavaş gidiyor.

Oyun anlayışına yeni bir bakış kazandıran 3d oyunlar, günümüz çocuklarının da oyun tercihlerinin başında geliyor. Hem erkek hem de kız çocuklarının oynayabileceği oyunlara sahip 3doyunlar.com adresi yeni oyunseverlerini bekliyor.

Editör: TE Bilisim