Bilgisayar arık hayatımızda en fazla kullandığımız ürün haline gelmiş durumda. Birçok işimizi artık bilgisayar üzerinden yapmaya başladık. İlk olarak maillerimize bakmak içi kullanmak için kullandığımız internet daha oyun ve film izleme aracı haline geldi. İnternet üzerinden film izleyebilir ve oyun oynayabilir hale geldik. Şu ana kadar Ukash kart hakkında herhangi bir çalınma ya da hesaba girme olayı yaşanmadı. Bunun ardından da arık bir parçamız olan internet üzerinden alışveriş siteleri ile tanıştık. Sayıları giderek artan alışveriş siteleri ile beraber ihtiyaçlarımızın büyük bir kısmını internet siteleri üzerinden sağlamaya başladık.

Örneğin çiçek yollamak istersek artık oturduğumuz yerden hiç kalkmadan birkaç tuşa basarak istediğimiz yere istediğimiz saate çiçek gönderebiliyoruz. Ya da yeni çıkan bir kitabın siparişini hemen vererek evimize ya da ofisimize kadar gelmesini sağlayabiliyoruz ve giderek aran internet üzerinden alışveriş Ukash kart ile daha da güvenli bir hale geldi. Bazı insanlar bu alışveriş modeline hala ısınamamış durumdalar. Bunun en önemli nedeni de medyada sıkça yer alan sanal dolandırıcılık ya da kredi karı bilgilerinin çalınması haberleri. Fakat kendi kolaylıklarını yaratırken kendi açıklarını da ortaya çıkaran internet ve teknoloji aynı hızla bu açıkları da kapatmayı başarmış durumda. İngiltere kökenli bir firma tarafından piyasaya sürülen Ukash kart sanal kredi karı olarak adlandırabileceğimiz bir kart. İnternet alışverişi sırasında herhangi bir kimlik bilgisi ya da kredi kartı numarası veya şifresi girmeden kolay bir şekilde alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Çıktığı andan itibaren bütün kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi gören kartı şu anda dünyada milyonlarca kişi büyük bir gönül rahatlığıyla kullanmaya devam ediyor. Ukash kart bizim istediğimiz kadar limiti olan bir sanal kredi kartı. Biz bakiyeyi ne kadar istersek içine o kadar para yükleniyor. Zaten yaşanması da neredeyse olanaksız. Çünkü siz Ukash kartla yapılan alışveriş sırasında kesinlikle kimlik bilgilerinizi girmiyorsunuz. Yalnızca bize verilen

Ukash satın alma kart pin kodunu sisteme girerek alışverişinizi sonlandırıyorsunuz. Ukash kartı almak için size yardımcı olacak olan sayfamız; gerekli alt yapısıyla hazır durumda. Bunun için tek yapmanız gereken işlem aracı kurumla iletişime geçerek en kısa süre içinde Ukash kartı satın almak. Kendi kimlik bilgilerimizi sadece bir kere aracı firmaya söylüyoruz. Size istediğiniz limit konusunda soru soruluyor ve hemen ardından içine yatırılan para ile birlikte alışverişinize başlama olanağına kavuşuyorsunuz. Ukash fiyatları ile nasıl ödeme yapacağım diye düşünmenize hiç gerek yok. Çünkü firma dünya üzerindeki alışveriş sitelerinin neredeyse hepsinde geçerli bir ödeme sistemine sahip. Ülkemizde de yüzlerce siteyle anlaşması bulunuyor ve her geçen gün bu anlamış olduğu site sayısını arttırıyor. Dünya üzerinde ise yüz binlerce internet sitesiyle çoktan anlaşma yapmış durumda. Online alışveriş sitesi üzerinden ürünleri seçen insanlar bunun ardından ödeme sayfasına geliyorlar. Ödeme sayfasındaki ödeme seçenekleri arasında Ukash kart ile ödeme kısmını seçtikten sonra sizin tanımlanmış olan pin numaranızı girmeniz alışverişi bitirmek için yeterli oluyor. Gördüğünüz gibi ne bir kimlik bilgisi ne de bir kredi kartı numarası girmenize gerek var. Sadece size tanımlanmış olan pin numarası ile çok güvenli bir şekilde alışveriş yapmak mümkün. Tabi ki bu kart sadece internet üzerinden ürün almanıza yardımcı olmuyor. İster bu kartı facebook oyun sitelerinde kullanabilirseniz isterseniz de sosyal paylaşım siteleri içindeki çeşitli oyunların size sunmuş olduğu bazı özellikleri satın almak için güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ukash satın alma ise; Ülkemizde oldukça yaygındır. Ukash ile ödeme aldığınız zaman para çekme talebinizden itibaren kısa sürede size cevap maili tarafımızdan ulaştırılacak olup güvenilir bir ödeme gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için www.ukashuzmani.com adresine bekleriz.
Editör: TE Bilisim