Endüstriyel pek çok alanda kullanılan el terminalleri Windows Mobile ve Android işletim sistemleri ile kullanım kolaylığına ve en son teknolojiye ulaşmış, günümüzde adeta birer mobil ofis haline gelmiş durumdadır. Elle girilen ya da barkod/RFID (radyo dalgaları ile çalışır) okuyucusu tarafından alınan verileri depolayan, analiz eden ve işleyen el terminallerinde artık kredi kartı okuyan pos özelliği ve fotoğraf çekimi için kamera gibi ek özellikler de bulunmaktadır. Her müşteriye uygun, ulaşılabilir ve ekonomik seçenekler image Yüksek ve mobil teknoloji sayesinde hızlı hizmet sunabilen kuruluşlar çağımızın sert rekabet ortamında ayakta kalabilirlerken teknolojiyi ve hızı yakalayamayan firmalar rekabette geri düşebilmektedir. Sunduğumuz geniş el terminali ürün seçenekleri ile sizleri mobilitenin hızlı dünyasına taşıyoruz. Gerek uygun el terminali fiyatları ile sıfır ürün satışlarımız gerekse ikinci el el terminali kiralama seçeneklerimiz ürünlerimizi ulaşılabilir ve ekonomik kılıyor. El terminalleri, barkod okuyucular, barkod yazıcılar, araç yazıcı setleri, pos ürünleri, endüstriyel tabletler, yazıcılar ve RFID ürünleri müşterilerimizi son teknoloji ile buluşturan ürünlerimizden sadece bazıları.

Referanslarımızla gurur duyuyoruz

Ülker, Pegasus, Banvit, Nestle gibi pek çok uzun yıllardır kendisini kanıtlamış ünlü marka ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi resmi kurumlar da Desnet’in geniş portföyünde yer almaktadır. Desnet, müşterilerine özel araç yazıcı kitleri ya da diğer ürünler geliştirmektedir. Türkiye’nin en değerli markalarından, en önemli gıda şirketlerinden Ülker’in (Yıldız Holding) 1500 araçlık mobil saha satış araç yazıcı setlerinin kurulum, bakım ve desteği 15 yıldır Desnet tarafından sağlanmaktadır. Pegasus Havayolları ise sattığımız çok ciddi sayıdaki Intermec CN50 El terminalleri ile, özel geliştirilmiş bir ayak sistemi ile uçağa biniş sırasındaki son bilet kontrolünde bileti Intermec’in çok başarılı barkod okuma performansıyla okuyup, üzerindeki yazılım sayesinde kontrolünü gerçekleştirerek uçağa binişteki bekleme sürelerini minimuma indirmiş durumda. Türkiye’nin en büyük 500 bilişim firması içinde yer alan Desnet, aldığı ödüllerle ve referanslarıyla gelecekte daha da büyüyeceğini şimdiden belli etmekte, müşterilerine güven vermektedir.

Casio DT-X8 fark yaratır

Yeni Casio DT-X8 el terminali modelleri düşme ile oluşacak darbelere, toza ve yağmura dayanıklıdır. DT-X8 modelleri depo ve sahada çalışan elamanlarınız için ve lojistik ve taşımacılık sektöründeki pek çok uygulamada mükemmel çözümler sunar. DT-X8 modellerinde LCD ekran düşmelere karşı oldukça dayanıklıdır ve cihaz tamamını kapsayan ve düştüğünde pil kapağı da dahil olmak üzere cihazı %100 koruyan elastomer malzemesi ile kaplıdır. DT-X8 cihazlar wireless bağlantı ve bluetooth ile donatılmıştır. Tuş takımının rahat kullanımı için tasarım aşamasında ergonomik hale getirilen Casio DT-X8 el terminali hatasız veri girişi yapar. DT-X8-20E hem 1D ve 2D barkodları, DT-X8-10E ise sadece 1D barkodları tarayabilmektedir.

Casio IT-600 El Terminali: Hızlı ve etkin

Casio IT-600 El Terminali ile çok hızlı veri girişi ve analizi yapabilir, satış noktasında sizi hız ve verimlilik açısından bir adım öteye taşır. IT-600 mobil sıcak satış, sahada pazar araştırması, ürün geliştirme, otopark parkomatları ve hastane yönetimi gibi alanlarda üstün özellikleri ile fayda ve kazanımlar sağlar. 3.7 “ genişliğinde ekrana sahip Casio IT-600 modelinde bluetooth, gprs, miniSD kart slotu, laser barkod okuyucu, Windows işletim sistemi ve toza, suya, darbeye dayanıklı donanım bulunmaktadır. Endüstriyel tasarımı, dayanıklı ve estetik dizaynıyla akılcı bir seçenek olan Casio IT 600 el terminali fiyatları ve teknik özellikleri ile ilgili geniş bilgilere www.desnet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim