2014 yılının yerli yapım gerilim korku filmlerinden biri olan Hasan Karacadağ yapımı 2 saat 18 dakika süren Dabbe 5 İzle Zehr-i Cin, 12 Eylül 2014 tarihinde vizyona girmiştir. Dağıtımını UIP’nin yapmış olduğu film,  ilk gösterim haftası olan 15-21Eylül 2014 tarihleri arasında  bütün bir hafta boyunca 2.336.252 kişi tarafından izlenirken 240.649 TL.lik gişe hasılatı getirmiştir. Yaklaşık 2 haftadır gösterimde olan Dabbe 5 Zehr-i Cin, halen 290 sinema salonunda sinemaseverleriyle buluşmaktadır.

     Yapım ve yönetmenliğini , sinemamızın genç yönetmenlerinden olan Hasan Karacadağ’ın üstlendiği Dabbe 5 İzle Zehr-i Cin filminin oyuncuları ise Nil Günal Çakıroğlu (Dilek rolünde), Ümit Bülent Dinçer (Ömer) rolünde, Sultan Köroğlu Kılıç, Emir Özbek, Pelin Acar, Murat Seviş ve Ömer Duran’dır.

     Filmde, Dilek isminde bir bayanın kocası Ömer ile mutlu bir hayat sürdürdükleri esnada bir gece Dileğin rüyasında görmüş olduğu belirsiz suretlerin kulağına şeytani sözler fısıldamaları ve uyanınca da bu suretlerin kendisine normal hayatında da musallat olmalarıyla sakin ve huzur içinde geçen mutlu günleri geride kalır. Artık Dilek, kendisini derin bir girdaba çeken cinlerin esareti altına girmeye başlar ve korkusu şiddete dönüşerek,  bedenini de ele geçirmeye başlarlar. Bu sırada, Bitlis’te yaşadığını öğrendikleri ve bu konularda uzman oldukları Belkıs Hoca adındaki bir kadının namını duyarlar ve ondan yardım almak üzere Bitlis’in yolunu tutarlar.

     Filmin Yönetmeni Hasan Karacadağ’ın Dabbe 5 Zehr-i Cin 720p Film İzle flmi için “ bu filmden korkmayana 10 bin dolar ödül vereceğim” diye bir açıklama yaptığını da belirtmeden geçemeyeceğim bu film, yürek yakan bir korku hikayesi ve unutulmaz finaliyle, karanlık bir sinema salonunda yalnız başınıza sizi bekliyor. 720pfilmizles.com

Editör: TE Bilisim