TV yayınlarından herkesin beklentisi farklıdır. Bazıları belgesel programlarını izlemek isterken bazıları film, dizi izlemek isterler. Spor ve özellikle futbol tutkunları da hiçbir maçı kaçırmamak için tüm işlerini maç saatine göre planlarlar. Televizyonlar ile tanışılan ilk yılların aksine bugün bu isteklere cevap verecek yüzlerce kanal bulunuyor. Sadece TRT kanallarına mahkum olunan günler çok gerilerde kaldı. Artık istenilen kanallar belirlenerek size paket halinde özel bir TV hizmeti dahi sunulabiliyor. D-smart bu hizmetleri alabileceğiniz kuruluşlardan biri. Siz televizyonda film izlemek istiyorsanız film paketini, maçları izlemek isterseniz spor paketini sunarak özel kanallarla buluşmanızı sağlıyor.

Dsmart kampanyaları ile çok daha avantajlı abonelik fırsatlarını da takip edip, evinizde yaşayabileceğiniz televizyon keyfini size özel duruma getirme olanağı yakalanabilirsiniz. Televizyon izlenim oranları ülkemizde oldukça fazla ve izleyicilerin pek çoğu TV ekranlarında istediği programı izleyememekten dolayı şikayetleri var. Bazıları kendi isteğine uygun bir film ararken, bazıları istediği türde bir dizi ararken TV ekranının başında kumanda ile o kanaldan o kanala giderek zaman öldürüyor. Oysa D-Smart paketleri içinde siz hangi tarz programa daha fazla ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz ve yüzlerce kanal daha çok sizin istediğiniz türde yayınları barındıracak şekilde hizmetinize açılıyor. Akşam eve geldiğinizde henüz gösterime girmiş ve gişe rekorları kırmakta olan bir filmi TV ekranınızda koltuğunuza uzanıp sevdiklerinizle rahatça izleme fırsatı sunuluyor. Tuttuğunuz takımın Avrupa Kupası mücadelesini kalabalık mekanlara gidip boğularak izlemek yerine bir arkadaşınız ile HD kalitesinde evinizin rahatlığında izleyebilirsiniz. Bütün bu olanaklarınız dsmart aboneliğiniz sonrasında size sağlanıyor. Sunulan kampanyalar arasında dizi paketi, yetişkinler için kanal paketleri, belgesel kanalı seçenekleri, çocuk kanalları seçenekleri de size sunuluyor. Bunların yanında internet için de fiber hızları getirecek sınırsız internet paketleri bulunuyor.

Dsmart kanlarlına üyelik için yeniabonelik yapmak hem zor değil hem de bazılarının zannettiği gibi çok pahalı değil. İnternet üzerinden dahi yeniabonelik.com sitesi ziyaretiniz ile abonelik için ilk adımı atabilirsiniz. Hatta hiçbir şey yapmayın ve sadece iletişim bilgilerini bırakın, abonelik ve bilgilendirme için müşteri temsilcisi tarafından aranmayı bekleyin. 

Editör: TE Bilisim