HABER: Mustafa YAĞAN
Yer: Magem Spor Salonu (Mağusa)
Hakemler: Tolga Kınacı, Halim Güdenoğlu
İlk Yarı:12 – 10
MGA: Hüseyin, Hürkan (4), Fatih, Ahmet (5), Hasan, Cafer (7), İbrahim, Remzi (4), hakan, Alperen, engin, Mehmet, Yekta, Metin, Gökhan, Yekta, Tolga.
YÜKSELİŞ: Murat, Sami (1), Görkem (1), Berkem (4), Oğuz (6), İbrahim, Fethi (2), Yusuf, Mustafa, Süleyman, Serdar (3), Mehmet, Hüseyin.

Genç Erkeklerde önceki akşam oynanan karşılaşma nefesleri kesti. Maça iyi başlayan taraf MGA (Mağusa Gelişim Akademisi) oldu. Fakat karşılaşmadan kolay kolay kopmayacağını hissettiren Yükseliş her an her dakika oyunda kaldı. İlk yarı 12 – 10 MGA üstünlüğünde sona erdi. İkinci devrede Yükseliş tüm gücünü ortaya koymasına rağmen çoğu zaman rakibinin katı savunmasına takıldı. MGA ikinci devrede de oyundan kopmadan ne yapacağını ve neyi nasıl alacağını bilir bir şekilde sonuca ulaştı. MGA’de gecenin en skorer oyuncusu Cafer attığı yedi golle takımının galibiyete ulaşmasına yardımcı oldu. YÜKSELİŞ’te ise takımın en skorer oyuncusu Oğuzalp attığı altı golle takımının oyunda kalmasını sağladı.

GENÇ BAYANLARDA UKÜ ZORLANMADAN GALİP

ŞAHLAN 13 – UKÜ 31
Yer: Ertuğrul Apakan Spor Salonu (Girne)
Hakemler: Ender Öztunca, Ayten Karayusufoğlu
İlk Yarı:7 – 12
ŞAHLAN: Rasiha (2), Buse (2), İpek (1), Fatma, Hatice (7), Büşra, Sultan, Melek, Gülçin, Kardelen (1), Merve.
UKÜ: Rabia (4), Büşra (4), Raife (3), Emine (1), Biray, Nurdeniz (4), Melisa (2), İremsu, Azize (3), Ayşe (9), Dirlem (1).
Gecenin bir diğer karşılaşması Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynandı. Genç bayanlar karşılaşmasında, UKÜ(Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) rakibi Şahlan Spor karşısında ilk yarısı 7 – 12 biten maçı ikinci yarıdaki güzel oyunuyla 13 – 31 kazandı. UKÜ adına gecede yıldızlaşan Ayşe dokuz gol atarak takımının ve gecenin en skorer ismi oldu.


 
Editör: TE Bilisim