Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları münasebetiyle ülkemizde bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.
Ülkemizde bulunmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu söyleyen Çintimar, KKTC Atletizm Federasyonu ile çok güzel bir diyaloglarının olduğunu ve yapmış oldukları işbirliği sebebiyle ilerleyen dönemlerde Atletizm alanında önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Cahitoğlu: Mutlu olduk

Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın, bu yıl 14’sü düzenlenecek olan Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için ülkemizde bulunmasından ötürü son derece mutlu olduklarını söyledi.
Uluslar arası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nın, ülkemizin tanıtılması ve liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ün adının yaşatılması adına büyük bir önem taşıdığını aktaran Cahitoğlu, KKTC Atletizm Federasyonu’nun bu önemli organizasyon için uzun zamandır yaptığı hazırlıklar ve ülkemize getirdiği kariyerli atletleri için takdir ettiğini vurguladı. 
Editör: TE Bilisim