Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Milletvekili Bertan Zaroğlu, BRT ekranlarında yayınlanan ve Levent Kutay’ın hazırlayıp sunduğu ‘Burası Önemli’ adlı programa katılarak YDP’nin Genel Başkanlığına aday olacağı hakkındaki açıklamalar üzerine konuştu.

Zaroğlu, hükümetle ilgili olarak herhangi bir sorunu olmadığını ve asla olamayacağına vurgu yaparak “Benim amacım Başbakan Yardımcılığı filan değil, ben ekibim ve arkadaşlarımla, partimle beraber önümüzdeki seçime hazırlanmak için çalışmalar yapacağım” dedi.

“11 Nisan’da Genel Başkan ben olacağım, net olarak söylüyorum” diyen YDP Milletvekili Zaroğlu, “Belki de daha çok milletvekili çıkaracağız, hükümeti kuran parti olacağız belki de ben bu düşünceyle devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

YDP Milletvekili Zaroğlu, ilk genel başkan olmak isteğini YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’ya söylediğini dile getirerek, Arıklı’nın bir televizyon programında yaptığı açıklamaya dikkat çekti ve şunları kaydetti:

“40 yıldır siyasi yaşamda olan birisi olarak, ben genel başkan olduktan sonra siyaseti bırakacağı yönündeki söylemini olumlu bulmuyorum. Böyle bir söylem olmamalı diyerek değerlendiriyorum…”

Editör: TE Bilisim