Görüşmede konuşan Kulüp Başkanı Mengü Kont, kendilerini kabul ettiği için Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na teşekkür ederek, Başbakan Yorgancıoğlu’nun her zaman kendilerini desteklediğini, ilgilendiğini söyledi.

Katkılarından dolayı da Başbakan Yorgancıoğlu’na teşekkür eden Kont, yapımına bir süre önce başlanan ve bugüne kadar hiçbir devlet katkısı almadan devam eden Ortaköy sahası için bazı sıkıntıları olduğunu dile getirdi. Kont, saha konusunda Başbakan Yorgancıoğlu’ndan yardım talep etti.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, kulüplerin yönetiminin zannedildiği kadar kolay olmadığına işaret ederek, kulüplerin yaşamını sürdürebilmesi için ciddi bir ekip çalışması ve finansmana ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Ortaköy Kulübü’nün de bu anlamada önemli bir iş başardığını ifade eden Yorgancıoğlu, Ortaköy sahasının kendisinin Spor Bakanı olduğu dönemde tartışılan bir proje olduğunu anımsattı.

Tesisin önemine işaret eden Yorgancıoğlu, bu tür girişimlerin önünü açmak için, yasal koşullar el verdiği ölçüde ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmalar sonunda Kont, Başbakan Yorgancıoğlu’na kulüplerinin atkısını hediye etti.
Editör: TE Bilisim