06.07.2013 tarihinde, saat 00.05 sıralarında, Gazimağusa'da, Uluçam Yolu Sokakta, henüz kimlikleri tespit edilemeyen meçhul iki erkek şahıs, kendilerine trafikte yol vermediği gerekçesiyle tartıştıkları, Mithat ÖZTOP, Tacettin ÖZTOP ve Hayri ÖZTOP'u tasarruflarında bulundurdukları tecavüzkar alet olan tahta sopalarla vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle adı edilenleri ciddi bir şekilde darp edip, Mithat ÖZTOP'un burun kemiğini kırarak vahim zarara sebep olmuşlardır.  

                Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen O.K. (E-27) ve H.G.(E-30) tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 


***
05.7.2013 tarihinde, saat 23.55’de, İskele festival alanında, Yarköy’de sakin Ş.D.(E-50), eşine baktığı gerekçesiyle, T.T.(E-37)’in yüzüne sağ eli ile yumruk vurup sol elmacık kemiğinin kırılmasına neden olup vahim zarara uğratmıştır. Olay esnasında T.T. nefesinde %127 promil etil alkol tesiri altında iken, Ş.D.’nin yüzüne yumruk vurmak suretiyle darp edip makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yapmıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilisim