Yeniboğaziçi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım Kadınlar Derneği’nin girişimleriyle başlatılan ve Yeniboğaziçi Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlanan Yıldırım Çocuk Parkı ve çay bahçesi düzenlenen törenle açıldı.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Yıldırım Kadınlar Derneği, köy halkı ve bölge köylerden gelenlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli açılışta düzenlenen konserle de açılışa katılanlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Yıldırım Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Tosunoğlu açılışta yaptığı konuşmada, park fikrinin doğuşu, bugüne gelene kadar verdikleri mücadeleyi anlattı. Dernek olarak başlattıkları projelerinde birçok problemle karşılaştıklarını ve talep ettikleri desteği yıllarca bulamadıklarını ifade eden Tosunoğlu, parkın tamamlanmasına katkı sağlayan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’e teşekkür etti.

Yeniboğaziçi belediyesi başkanı Katip Demir de yaptığı konuşmada, bölge halkına modern bir park daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yıldırım Kadınlar Derneği’nin 120 bin TL civarındaki yatırımlarına ek olarak Yeniboğaziçi Belediyesi’nin de 650 bin TL katkısıyla Yıldırım halkının modern bir parka kavuştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Katip Demir, belediye olarak bölge halkına hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim