CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı ve belediye meclis üyesi adayları 29 Haziran Yerel Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam ediyor.Köy ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Mesut Yıkıcı ve ekibi, Yenierenköy Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan halkın da seçimlerde tercihini yıldızlı belediyecilikten yana kullanacağına inandıklarını belirtti. Yıkıcı, yıldızlı belediyecilik için Yenierenköy’de geri sayımın başladığını vurguladı.

BORÇSUZ, GÜVEN VEREN BİR BELEDİYE

Yenierenköy Belediyesi’nin mevcut başkan yönetiminde borç batağına sürüklendiğini anlatan Yıkıcı, yıldızlı belediyecilikte borç kavramının olmadığını vurgulayarak, “Belediyemize yeni bir mali yapılandırma tablosu oluşturarak borçsuz bir belediye yaratmak için göreve talibiz” dedi.Belediyeyi mevcut durumdan kurtarmanın hemen mümkün olmadığı gerçeğini hatırlatan Yıkıcı, ciddi bir mali yapılanma ile belediyenin kaynaklarını arttırarak, savurganlıktan uzak durarak ve tüm bunları yaparken halka çağdaş hizmet vererek belediyeyi normalleşme sürecine sokacaklarını ifade etti.

CTP’NİN BAŞARI HİKAYELERİ ÇOK

CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı belediyenin mali durumunun içler acısı olduğuna işaret ederek CTP yerel yönetimler vizyonu ile Yenierenköy Belediyesi’ni bulunduğu durumdan nasıl kurtaracağının yol haritasının olduğunu vurguladı.CTP’nin tarihinde batık durumda belediyeleri ayağa kaldırmak ile ilgili pek çok yazılmış başarı hikayelerinin olduğuna vurgu yapan Yıkıcı, 29 Haziran’dan sonra el ve güç birliği içerisinde Yenierenköy Belediyesi için de başarı hikayesi yazacaklarını belirtti.

HİZMET VEREMEMENİN MAZERETİ OLMAZ

Mevcut belediye başkanının belediyenin bu duruma gelmesinden gelmiş geçmiş hükümetleri sorumlu tuttuğunu hatırlatan Yıkıcı, belediyenin dümeninde oturan başkanın yaşananlardan hiçbir sorumluluğu olmadığı izlenimini yaratmasını kınadı. Yıkıcı,“Yıldızlı belediyecilikte halka hizmet götürmemenin hiçbir mazeretiolmaz. Belediyecilik hizmet işi, hizmet bizim işimiz” dedi.

GÜZEL BİR GELECEK İÇİN ZORU BAŞARMAK ZORUNDAYIZ

Bölgede yaşayan insanlarımıza ve özellikle gençlerimize güzel ve mutlu bir gelecek sağlamak için çok çalışmaları gerektiğini bildiklerini anlatan Yıkıcı, “Şartlar ne kadar kötü olursa olsun kendimize güvenerek, gelecek nesillere daha iyi bir belediye, güven veren bir belediye, mutlu ve çağdaş hizmet verebilen bir belediye bırakmak zorundayız. Bu bizlerin gelecek kuşaklar için yapmak zorunda olduğumuz bir borcumuzdur. Güzel bir gelecek için zoru hep birlikte el birliği ile başarmak zorundayız” dedi. 




Editör: TE Bilisim