Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüsü bünyesinde bulunan Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nin yenilenmesinin ardından ilk olarak “Yetenek Sizsiniz Türkiye” çekimlerine ev sahipliği yaptı.
Acun Medya’nın yıllardır izlenme rekorları kıran, jürisinde Türkiye’nin tanınmış simalarından Ali Taran, Eser Yenenler ve Seda Bakan’ın yer aldığı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” çekimleri GAÜ’nün ev sahipliğinde Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’de yoğun katılım ile gerçekleşti.

2 gün 4 seansta gerçekleştirilen program çekimleri, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde, öğrencilerin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği reyting rekortmeni programda dereceye girmek için mücadele eden 100’e yakın yetenek ünlü jüri karşısında finaller için GAÜ sahnesinde şans aradı.
Ünlü jüriyi yakından görmek ve reyting rekortmeni programa izleyici olarak katılmak için Girne Amerikan Üniversitesi Girne Kampüsü sahnesinde izdiham yaratan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının hayranları programa katılmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Hayranlarının ünlü jüri üyeleri ile GAÜ Girne Kampüs Spectrum Uluslararası Kongre Merkezin’de bir araya gelme şansı da yakaladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” çekinlerinde, ünlü jüriden vize alan yarışmacılar bir üst turda yarışma fırsatı yakalayacaklar.

 
Editör: TE Bilisim