Ulusal Birlik Partisi’nin yenilenen Ortaköy Örgüt binası hizmete açıldı. Ulusal Birlik Partisi Kadın Kolları yeni örgüt binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da katıldı.
Toplantıda konuşan Ulusal Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses, yeni açılan binaya Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yapılacak ara seçimlerin heyecanın da eklendiğini belirtti. Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlık ve Meclis Üyesi seçimi için çalışmaların başladığının altını çizen Gürses, Ulusal Birlik Partisi’nin her zaman seçime hazır durumda olduğunu vurguladı. ‘Ulusal Birlik Partisi sevdası, kanımıza, damarımıza işlemiştir’ diyen Ulusal Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses ‘kazanmak’ adına bu yola çıktıklarını belirtti… Gürses sözlerinin sonunda yeni binalarını ziyaret eden Sertoğlu’na da sonsuz teşekkürlerini sundu.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da, seçimlerde kadınların büyük rol oynadığına dikkat çekti… Kadınların desteği olmadan bir yere varılamayacağını dile getiren Sertoğlu, ‘İşimiz Lefkoşa, Gücümüz Lefkoşa’lı Kadınlardır’ dedi. Daha önce birçok yerde görev yaptığını hatırlatan Sertoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adaylığının siyasi olarak ilk seçimi olduğunu vurgulayarak heyecanını dile getirdi. Önlerinde kısa bir süreç olduğunun altını çizen Sertoğlu bu kısa süreçte çok çalışarak Lefkoşalı’ya neler yapacaklarını ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni bu kötü durumdan nasıl çıkartacaklarını anlatmaya çalışacaklarını söyledi. Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu bu seçim sürecinde diğer adaylar ile hiçbir tartışmaya girmeden sadece görevlerini yapma niyeti ile yollarına devam edeceklerini ve projelerini anlatarak 7 Nisan’a hazırlanacaklarını belirtti. Sertoğlu sözlerinin sonunda kadınlardan gelecek destek için teşekkürlerini sunarak 7 Nisan’da zaferin Ulusal Birlik Partisi’nin olacağını vurguladı.

Editör: TE Bilisim