Kuzey Kıbrıs Turkcell Online İşlemler, Ocak ve Şubat aylarında 25 binin üzerinde ziyaretçi kabul etti.

Online işlemlerdeki yarışmanın 3’ üncü haftasında, şanslı isimler hediyelerini aldı, mutluluklarını paylaştı.



Kuzey Kıbrıs Turkcell, tasarımı tümüyle yenilenen “Online İşlemler”i ziyaret edenler arasında yapılan çekilişlerle, kazandırmaya devam ediyor.
Online işlemlerdeki yarışmanın 3’ üncü haftasında kazanan talihliler hediyelerini alırken çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin tablet ya da bilgisayardan abonelikleriyle ilgili işlemlerini 7 gün 24 saat internet erişimi olan her yerden kolayca yapmasına olanak tanıyan Online İşlemler, hediyeleriyle de şanslı isimlerin yüzünü güldürüyor.
Ocak ve Şubat aylarında 25 binin üzerinde ziyaret edilen Kuzey Kıbrıs Turkcell online işlemlerde, 5 bine yakın abone de yarışmaya katıldı.
Yoğun ilgi ile karşılanan ve 3 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada; her hafta 2 kişiye cepten internet paketi, her hafta bir kişiye VINN Hızlı Modem kazandıracak, 10’uncu hafta sonunda bir şanslı isme de Maxi IQ tablet hediye edilecek.

Kimler kazandı?

• 1. Hafta: Şule Jannson, Ali Erdelhun (Cepten İnternet), Arsi Victory (Turkcell VINN modem)
• 2. Hafta: Burak Ünlükul, Mehmet Mesut Yakışır (Cepten İnternet), Seran Bulut (Turkcell VINN modem)
• 3. Hafta: Abdullah Tunç İleri, Nazlı Kardaş (Cepten İnternet), Didem Borucu (Turkcell VINN modem)


“Online İşlemler”de neler var?


“Online İşlemler” müşterilerine 7/24 çok daha pratik hizmet sunmak için tasarımı ile tümüyle yenilemişti.
Daha hızlı, çağdaş ve pratik işlemler için müşterilerine oturdukları yerden Kuzey Kıbrıs Turkcell’e ulaşma imkanları geliştirilirken, “Online İşlemler’le herşey çok daha kolay” yaklaşımı öne çıkarılmıştı.
Yenilenen “Online İşlemler” de artık Hat Bilgilerini Görüntüleme ve Değiştirebilme, Yönlendirme, Fatura Görüntüleme, Fatura Ödeme, Kontör Yükleme, Bilgi Güncelleme, Talep Geçmişi görüntüleme gibi bir çok işlem çok daha pratik yapılabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri online işlemlere kktcell.com veya http://kktcell.com/onlineislemler adresinden direkt ulaşabiliyor.



 
Editör: TE Bilisim