YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, 2013-2014 öğretim yılında Kamu Diplomasisi, Algılama Yönetimi, Stratejik İletişim, İngilizce, Yabancılar için Türkçe, Arapça, Yunanca, Halkla İlişkiler, Başarılı İnsan İlişkileri, Bilgisayar Uygulamaları gibi birçok kısa dönemli eğitim programında toplumun değişik kesimlerinden yüzlerce katılımcıya eğitim hizmeti veren YABEM, 2014-2015 akademik yılında da programlarına devam edecek.

Yeni dönemi 6-12 Eylül tarihlerinde “Sosyal Medya Dijital Pazarlama ve Girişimcilik” eğitim programıyla açacağı bildirilen merkez, dil derslerine yenilerini eklerken, sosyal bilimlerden sağlık bilimlerine, günlük ihtiyaç odaklı kısa dönemli eğitimlerden profesyonel kariyer gelişimi için özel olarak tasarlanmış kariyer odaklı eğitimlere kadar birçok kısa dönemli eğitimi hayata geçirecek.

Yakın Doğu Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Umut Koldaş yaptığı açıklamada YABEM bünyesinde yeni dönemde açacakları Yaşam Boyu Eğitim Sertifika programlarıyla toplumun her kesimine ilgi duydukları alanda nitelikli eğitim vermeye devam edeceklerini ifade etti.


Editör: TE Bilisim