YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, törene YDÜ Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Sevinç Yücecan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nail Bulakbaşı, sağlık bilimleri fakültesi bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi; Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 14, Hemşirelik Bölümü’nden 31 olmak üzere toplam 45 öğrenciyi mezun etti. Ayrıca, Hemşirelik Bölümü’nden 1 doktora öğrencisi ve 2 yükseklisans öğrencisi de diplomalarını aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan mezuniyet töreninde, Keman Virtözü İlyas Abdullin'in müzik dinletisi yer aldı.

Törende, Hemşirelik Bölümü mezunları adına Hemşire Miray Pehlivan ile Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mezunları adına Radyoloji Teknikeri Buğçe Demirkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurucu Dekanı Prof.Dr. Sevinç Yücecan ve ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ümit Hassan ile Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nail Bulakbaşı’nın da konuşma yaptığı belirtildi.

Konuşmaların ardından diplomaların verilmesi ve keplerin fırlatılması ile tören sona erdi.
Editör: TE Bilisim