Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) bahar dönemi mezuniyet törenleri başladı. İlk tören Sahne Sanatları Fakültesi’nde yapıldı.

YDÜ’den verilen bilgiye göre, 2012- 2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sahne Sanatları Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Çetin Özen, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin güçlü bir kadroda eğitim aldığı için şanslı olduklarını ifade ederek, erken zamanda layık oldukları bir yerde işe başladıklarını görmek istediğini belirtti.

Sahne Sanatları Fakültesinin küçük bir fakülte olduğunu; 30-40 öğrencisiyle 10-15 öğretmenleri bulunduğunu anlatan Bektaş, “Hayata her zaman ümitli bakınız. İnanıyorum ki hayat size gülecektir” dedi.

YDÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Çetin Özen, mutlu günlerinde yanlarında olmasından dolayı mezuniyet törenine katılan herkese teşekkürlerini sunarken; Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Korunç ile Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zerrin Akdenizli de mezun öğrencileri tebrik etti.
Editör: TE Bilisim