8-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt,  yaşamın en önemli evresi olan yaşlılık döneminde  Sosyal Hizmetler Dairesi olarak yaşlıların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.  Yaşlilarin hakkının ödenemeyeceğini  belirten Başkurt, sene de bir gün de olsa  yaşlıların  farklı bir gün geçirmelerini sağlamaya öncelik verdiklerini ve hafta boyunca  etkinlikler  düzenlediklerini   söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner de  konuşmasında "  Hepiniz bizim için tek tek ve ayrı ayrı değerlisiniz, vefa bugünlerde belli olur " diyerek  yaşlılara seslendi.

Bakanlığın   yalnızca bir gün değil,  her gün yaşlıların yanında olduğunu önemle vurgulayan Saner, yaşlılar varolmasaydı gelecek kuşakların olmazdı dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın   her türlü imkanı seferber ederek yaşlılara hizmet vermeye ve onların yanında olmaya  devam edeceğini söyleyen Saner; yaşlıları sadece bir gün değil her gün hatırladıklarını, her gün hürmet duyduklarını   belirtti.

Saner  tüm yaşlılara sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, katkılarından dolayı Hidden Garden’ın sahibi İsmet Ertaç’a teşekkür plaketi verdi. 

Editör: TE Bilisim