Bizim Küçük ile uğraşacak ne vaktimiz ne de niyetimiz vardır. Küçük tarafından başlatılan bu karalama kampanyası esnasında esas rakibimiz olan CTP-BG, haber nitelikli reklamlar ve sosyla medya üzerinden halkımızı kendi leyhine dönüştürme, halkımızı yine kandırma uğraşı içerisine girmiştir.

Öyle anlaşılmaktadır ki Küçük,"Nasıl olsa ben kaybettim hiç değilse ikiz kardeşim kazansın” mantığı ile hareket ederek DP Ulusal Güçler'den aklınca intikam almaya çalışmaktadır.

Partimize sempati ile bakan halkımızın bilmesini isteriz ki,bu seçim süreci boyunca Küçük ve ekibinin bu türden küçük düşünceli saldırılarına kulak asmaksızın,kendi projelerimizi halkımızla paylaşarak iktidar yürüyüşümüzü devam ettirecek ve alanı boş bulan CTP'nin halkımızı bir kez daha sonu önceden denenmiş bir maceraya sürüklemesine izin vermeyeceğiz.

DP-UG olarak üstüne titrediğimiz Devletimizin iyi yönetimini sağlayarak bizi Kıbrıs Cumhuriyetine yamalama uğraşlarını boşa çıkartmaya yeminliyiz ve bu nedenle kendi insanımızla çatışma yerine ekonomik kalkınma zemini üzerine kurduğumuz YENİLENME projemizi anlatmaya azami gayret göstereceğiz.

Günün sonunda kararı çok güvendiğimiz KKTC vatandaşları 28 Temmuz da mühürleri ile işaret edecektir.


Serdar Denktaş
Demokrat Parti Ulusal Güçler
Genel Başkan


Editör: TE Bilisim