Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan aday Ali Yaman ve belediye meclis üyesi adayları, seçim gezilerine Balıkesir köyü ile devam etti.

Balıkesir’de her kapıyı çalan, her vatandaşla sohbet eden Yaman ve ekibi, Balıkesir bölgesinden de destek aldı.

Ali Yaman, burada da projelerinden bahsederek Balıkesirlilerin sorunlarını dinledi.

En büyük sorunlarının mahalle aralarındaki daracık sokaklardan geçen kamyonlar olduğunu belirten vatandaşlar, bölgelerindeki çevre kirliliğinden de şikayetçi.

Ali Yaman, bölgeden geçen kamyonlar için köy dışından yol açılacağını söyleyerek, mahalle aralarından çocukların hayatını tehdit eden büyük araçları çıkartacaklarını kaydetti.

Her gittiği bölgede çevre sorunlarını gördüğünü de dile getiren Yaman, bölgelere kurulacak temizlik ekipleri ile bundan sonra yerlerde tek bir çöp dahi olmayacağını belirtti

Yaman, başkan olması halinde, bölge halkının da belediye yönetimine etkin bir şekilde kayılmasını sağlamak amacıyla projeleri olduğunu kaydederek, “Kapısının önünü temiz tutan herkesin su paralarında indirime gidilecektir. Hep birlikte bölgemizi ve belediyemizi yaşanabilir kılacağız” dedi.


Girdiği her evde büyük bir sevgi ile karşılanan Ali Yaman, köy giriş çıkışlarının altyapı sorunlarının giderilmesi, köylere kaldırım, drenaj ve yürüyüş yollarının yapılması, dere yataklarının doğal yapıları korunacak şekilde temizlenmesi, köy meydanlarında ve park alanlarında bedava Wİ-Fİ internet bağlantılarının ağlanması, çocukların sağlıklı gelişimi ve çalışan ailelere kolaylık sağlamak amacı ile okul öncesi kreş ve eğitim imkanlarının sağlanması gibi projelerini de vatandaşlarla paylaştı.

Ali Yaman ve ekibi, makama, paraya, pula sahip olmak için değil, el birliği ile bölgeye, çevreye ve belediyeye sahip çıkmak için aday olduklarını dile getirerek, bölge halkından destek istedi.
 
Editör: TE Bilisim