YDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Dr.Tolga Güler Doç.’liğini alırken, Dr. Tijen Ataçağ ve Dr. Eyüp Yaycı Yrd. Doç.’liğe yükseldi.
Resepsyona Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Çetin, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi doktorları ve hemşireler katıldı.
Resepsyona katılan Yakın Doğu Üniversitesi Rekör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş ise son derece mutlu bir gün yaşadıklarının altını çizerken, yeni ünvanların hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Prof. Dr. Şenol Bektaş, YDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Çetin’e teşekkürlerini sunarken, yapılan çalışmaların Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ni daha ileri noktalara taşıyacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Çetin'de, günün anlam ve önemine değinirken, herkese teşekkürlerini sunarak, akademik yükselme alan doktorları tebrik etti.
Doç.’liğini alan YDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Dr.Tolga Güler ise bölümlerinin özellikle son 1 yıl içerisinde hem akademik hem klinik anlamda ilklere imza attığını belirtirken, bunun önemli bir basamak olduğuna inandığını dile getirdi.
YDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Yrd. Doç.’liğe yükselen Dr. Eyüp Yaycı ise, akademik başarıyı sağlayan ve kurulmasında katkıda bulunan Doç. Dr. Dilek Uygur’a teşekkürlerini sunarken, var olan klinkte çok emeği olduğunun altını çizdi.
Yine YDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Yrd. Doç.’liğe yükselen Dr. Tijen Ataçağ’da Doç. Dr. Dilek Uygur’a olan minnettarlığından bahsederken, başta Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Çetin’e ve yardımları dokunan herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim