Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfasındaki yarışmayı kazanan iki şanslı isimden biri, dünya şampiyonu rallici Volkan Işık’la İstanbul’da özel bir deneyim yaşadı.
Yarışmaya Türkiye dahil 10 binin üzerinde kişi katıldı.
Kuzey Kıbrıs’tan da yarışmaya katılan bini aşkın isim içerisinden noter huzurunda yapılan çekiliş ile kazanan talihli İstanbul’da dünya şampiyonu Volkan Işık’la ralli heyecanına ortak oldu.
Volkan Işık’ın co-pilotu olarak araçta yer alma fırsatı bulan şanslı ismin İstanbul’a gidiş- dönüş uçak masrafı ve tüm ihtiyaçları Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından karşılandı.
Türkiye Turkcell ile ortak yapılan yarışmada ralli heyecanı için 27 Ağustos sabah 05:00 de İstanbul’a doğru yola çıkıldı. İstanbul’dan Şile Ulupetit’te bulunan ralli parkuruna gidildi ve Volkan Işık’la bu hız tutkusu yaşandı.

“Eşsiz bir deneyim”

Kazanan talihliden birisi olan Doğan Cengiz duygularını şöyle anlattı.
“Kuzey Kıbrıs Turkcell’in internet adresindeki tanıtımı gördüm ve hemen Facebook sayfasına girip form doldurdum. Kazandığım yönünde benimle iletişime geçilince çok mutlu oldum. Bu heyecanı yaşamak için İstanbul’a gittik ve Volkan Işık’la ralli yapma deneyimi yaşadım. Volkan Işık’a co-pilotluk yapmanın duygusunu anlatamam. Benim için eşi benzeri olmayan bir tecrübeydi diyebilirim. Kendimi çok ayrıcalıklı hissettim. Yarışmaya Volkan Işık hayranı olduğum için katılmak istedim, iyi ki katılmışım diyorum. O hıza erişmek dışında onunla bu heyecanı tatmak önemliydi. Bu heyecanı bana yaşattığı için Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine teşekkür ediyorum.”


 
Editör: TE Bilisim