İnternet kullanıcıları deneyimlerini anlattı:

“VINN”LA HAYAT DAHA KOLAY

Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Mobil İnternet Ürün Yöneticisi Ziya Elmas: “Ada’nın en hızlı ve kesintisiz internetini sunuyoruz.”



Kuzey Kıbrıs’ın lider iletişim ve teknoloji şirketi Kuzey Kıbrıs Turkcell’in VINN internet paketi, “2 kat hızlı internet ve kesintisiz erişim”le dikkat çekiyor.
İnternet kullanıcıları, Kuzey Kıbrıs Turkcell sayesinde yaşamlarının çok daha hızlandığını belirttiler.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Uzmanları ile düşüncelerini paylaşan müşteriler, bilgisayardan internete bağlantıda VINN farkını yaşadıklarını belirterek, hem bilgiye ulaşmada, hem de eğlencede kesintisiz ve kaliteli sonuçlar aldıklarına dikkat çekti.

4 GB internet, ayda 39 TL

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kampanyasında 4 GB internet, ayda 39 TL’den ve paket aşım ücreti içermeden müşterilere sunuluyor.
“Kampanyada 4 ayrı paket seçeneği var” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Mobil İnternet Ürün Yöneticisi Ziya Elmas, “Ada’nın en hızlı ve kesintisiz internetini sunuyoruz. Bu kampanyadan ister modeminizden, ister tabletinizden paket tutarınızı aşma korkunuz olmadan yararlanma fırsatı yakalıyorsunuz” şeklinde konuştu.
Kampanyada 4 GB internet ayda sadece 39 TL’ye sunulurken, diğer paketlerde ise 10 GB internet 49 TL, 10 GB Plus ve 15 GB ise 59 TL olarak fiyatlandırıldı.

Kampanya kapsamında “10 GB Plus paket” alan müşteriler 02.00 – 08.00 saatleri arasında sınırsız kullanım yapabiliyor.
Kullanıcılar ne dedi?


• Münüse Vural: "Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internet ile kesintisiz ve hızlı bağlantı çok önemli. Kuzey Kıbrıs Turkcell’i tercih etmemde en büyük nedenim budur.”
• Sefaye Şevik: "En son teknolojik alt yapı ile en iyi hizmeti sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell ile internete bağlanıyorum. Yurt dışında ailemle rahatça bağlantı kurup görüntülü konuşabiliyoruz.”
• Mehtap Aydın: “Kaliteli ve kesintisiz iletişim bir de internetteki hız çok önemli. Bunu Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yakaladığım için VINN ile bilgisayardan internet kullanıyorum.”
• Enes Yıldırım: “Kıbrıs'ta öğrenciyim ve sürekli internete bağlanma ihtiyacımız vardır. Bu bağlamda da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sağladığı imkanlardan çok memnunum.”
• Uğurcan Beydoğan: “3 yıldır Kuzey Kıbrıs öğrenci olarak yaşıyorum ve Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterisiyim. VINN modemim ve paketimden oldukça memnunum. İnternete kesintisiz bağlanabiliyorum.”
• Süleyman Dikma: “Yoğun iş temposundan sonra eve gidince günü takip etmek için internete bağlanıyorum. İnternet demek bana göre hız demek, erişim demek, kalite demek… Bunu Kuzey Kıbrıs Turkcell’de buluyorum.”
• Bilgi Fevzioğlu: “ Bilişim ve teknoloji çağı içerisinde olduğumuz bu zaman dilimi içerisinde internete uzak kalmak neredeyse bir gün bile mümkün değil. Kalite deyince aklımıza hız, müşteri memnuniyeti gibi kavramlar geliyor. Bunların hepsine Turkcell sayesinde ulaşıyoruz.”

 
Editör: TE Bilisim