ÇEK SAHTELEME, TEDAVÜLE SÜRME VE MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK
2014 yılı Mart ve Nisan ayları içerisinde, Lefkoşa’da faaliyet gösteren Mustafa Hacıali Ltd. isimli işyerinde iş yeri ve iş yeri işletmecisi adına bir bankadaki banka hesaplarından toplam 17 adet 143.000,00 TL ve 2.500,00 euro tutarındaki çekler sahtelenip, tedavüle sürülerek, söz konusu meblağlar çalınmıştır. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada Ş.G. (K-51) ve M.Ç. (E-45) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

VAHİM ZARAR, TECAVÜZKAR ALET TAŞIMAK
01.05.2014 tarihinde, saat 00.10 sıralarında, Tuzla'da Y.Y. (E-27) ve M.Y. (E-30), aralarında çıkan tartışma sonucu Yusuf YARSEVEN'i ellerinde bulundurdukları demir su borusu ile darp edip iki kaburgasını kırarak vahim zarara uğratmışlardır. Adı edilenler tutuklanmış olup, yaralanan Yusuf YARSEVEN Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

KASTİ HASAR RAHATSIZLIK, UYGUNSUZ TAVIR VE HAREKET
30.04.2014 tarihinde, saat 21.00 sıralarında, Lefke'de M.F'ye (E-27) ait salon araç, bir öğrenci yurdu önünde park halinde bulunduğu sırada, Ç.Ö. (K-22) tarafından 3 adet lastiği patlatılmak suretiyle hasara uğratmıştır. Adı edilen hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Yine mesele ile ilgili olarak M.F., aracına yapılan kasti hasar meselesi ile ilgili olarak Ç.Ö.'ye uygunsuz tavrı harekette bulunup rahatsızlık yapmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN
30.04.2014 tarihinde, saat 16.00 sıralarında, Lefkoşa’da Hüseyin KURD’a ait apartmanın arka kısmında bulunan boş tarla içerisinde tespit edilemeyen bir sebepten dolayı bir yangın meydana gelmiştir. Çıkan yangın sonucu pencere denizliği, çift camlı PVC camı, 12 metre uzunluğunda su borusu yanarak hasara uğramıştır. Soruşturma devam etmektedir.
 
Editör: TE Bilisim