Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Karaatmaca: “Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak üniversitelerimizin hep yanında olduk. Üniversiteler ülkesinde mobil iletişim ve ileri teknoloji son derece önemlidir. Yakın Doğu Üniversitesi de ülkemize önemli bir değer katmaktadır.”


Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel,öğrencilere sunulan ileri teknolojinin hayatlarını kolaylaştırdığını belirtti.


Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasındaki işbirliği anlaşması önümüzdeki 3 sene için yenilendi. Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu yıl da YDÜ ileişbirliği yapmaya devam edecek.

İki kurum arasındaki işbirliği anlaşmasının protokolüne Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel imza koydu. Protokol imza törenine Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış,
Kuzey Kıbrıs Turkcell Satın Alma Müdürü Sertaç Barkın ve YDÜ Genel Koordinatörü
MenteşHaskasapda katıldı.

‘Üniversiteler ülkesinde teknolojinin önemi büyük’

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, üniversiteler ülkesinde mobil iletişim ve ileri teknolojinin son derece önemli olduğunu belirterek, “yüksek öğrenimin öncü sektör olduğu Kuzey Kıbrıs’ta, öğrenci sayısındaki artışla birlikte, bizlerin de sorumlulukları artmaktadır. Kuzey Kıbrıs Turkcell üniversitelerimiz ve öğrencilerimize en ileri teknolojiyi sunmak için tüm yatırım planlarını yapmıştır” dedi.
“ YDÜ ile işbirliği yapmak ve 3 yıl daha birlikte olmak son derece önemli” diye konuşan Karaatmaca, Yakın Doğu Üniversitesi’nin ülkeye önemli bir değer kattığını da söyledi.
“Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak üniversitelerimizin hep yanında olduk” şeklinde konuşan Aybars Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Uzun soluklu işbirliğimiz, hem bilim üreten üniversitelerimiz hem de dünyanın dört bir yanında Kuzey Kıbrıs’ın sesi olan öğrencilerimiz açısından önemli yararlar getirmiştir. Kuzey Kıbrıs Turkcell, 15’inci kuruluş yılının coşkusunu yaşadığı bu dönemde, üniversitelere yönelik açılımlara devam edecek, hem teknolojiye hem de insana yatırımlarını sürdürecek, sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek olma misyonunu koruyacaktır.”





Günsel: Önemli bir kazanım

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel de Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yaptıkları bu işbirliği anlaşmasının üniversite açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti.
Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki öğrencilerin her zaman en kaliteli ve en iyi hizmeti almaları için çaba sarf ettiklerini belirten Günsel “öğrencilere sunulan ileri teknolojinin hayatlarını kolaylaştırdığını bu anlamda Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yapılan işbirliğinden duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyor, teşekkür ediyoruz, yeni anlaşmamızın hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilisim