Uluslararası Final Üniversitesi ilk öğrencileri ile birlikte eğitim ve öğretim yılını açtı.
Yüze yakın öğrencisi ile ilk eğitim ve öğretim yılına kapılarını açan Uluslararası Final Üniversitesi öğrencilerine iş garantisi veriyor.
Üniversitenin Rektör’ü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak yeni öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında “Uluslararası Final Üniversitesi’nin 2016 – 2017 Akademik yılı güz dönemine başladıkları günün kendileri için çok özel bir gün olduğuna vurgu yaptı.
“Özel olmasının nedeni sadece sizlerin üniversitedeki ilk gününüz olması değil, ayni zamanda yeni kurulan ve iddialı hedeflerle yola çıkan kurumumuzun ilk öğrencileri olmanızdır” diyen Prof. Dr. Abdullah Öztoprak, öğrencilerin üniversiteyi ikinci bir eviolarak görmelerini ve kendilerini her gün geçtikçe büyüyen Final ailesinin bir bireyi olarak hissetmesini istedi.
Öztoprak, öğrencilere yönelik mesajında“kurumumuz büyüyüp geliştikçe sizlerin fikirleri, düşünceleri ve önerileri üniversitemizin başarıyı yakalamasında önemli bir etken olacaktır. UFÜ’nin akademik ve idari kadroları sizlere her zaman rehberlik ve yardım etmek için hazır olacaktır” dedi.
Uluslararası Final Üniversitesi’nin çok kültürlü bir üniversite olarak çeşitli ülkelerden öğrenci ve çalışan kadrosu ile yola çıkan bir üniversite olduğuna işaret eden Öztoprak, eğitimde kaliteden kesinlikle taviz verilmeyeceğinin altını çizdi.
Öztoprak mesajını şu sözlerle tamamladı:
UFÜ olarak , sizlere kaliteyi esas alan bir eğitim ve başarılı bir kariyeri hazırlamak için fırsatları en iyi şekilde sunacağız. İleride Üniversitemizden mezun olmanın gururunu taşıyacağınızdan eminiz.
Editör: TE Bilisim