Ulusal Birlik Partisi milletvekilleri köy gezilerine dün gece ilk olarak Korkuteli ile devam etti.

Gecede konuşma yapan Ertuğrul Hasipoğlu , güzel bir gelecek için karma oy değil mühür kullanılmasını ve UBP’yi çökertmek için söylenen sözlere aldırış edilmeyip UBP’yi tek başına iktidara getirilmesini gerektiğini söyledi.
Daha sonra adaylar tek tek halka tanıtıldı.

Korkuteli ziyaretinden sonra UBP milletvekilleri Dörtyol’u oradan da İnönü köyünü ziyaret ettiler.
Her ziyarette bir milletvekilinin konuşma yaptığı gecede, Dörtyol köyünde de konuşmayı UBP milletvekillerinden Ersan Saner yaptı. Konuşmasında UBP’nin ülkenin en büyük partilerinden biri olduğunu halkın kendilerinin arkasında olduğu ve güç verdiği sürece kimseden korkmadıklarını ve çekinmediklerini belirtti. ‘Halkımızı yanıltmaya çalışıyorlar bunlara kanmayın benim bildiğim UBP’liler 28 Temmuz günü karma oy değil güneşin altına mühür vuracaklar ve UBP’yi tek başına iktidara taşıyacaklardır.’diyerek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra ise söz alan Suat Bora Durdu ise ‘Biz sahsi menfeatler için değil toplumun menfaetleri için uğraş gösteriyoruz.28 Temmuz erken genel seçimlerinde mühürünüzü Ulusal Birlik Partisi’ne vurarak birlik ve beraberliğimiz devam ettireceğiz.

İnönü köyünde söz alan Erdal Özcenk ise sağlık sorunlarına değindi ve sağlık alanında yapılan yeniliklerden , gelişimlerden ,günümüzün en büyük sorunlarından biri olan Kanser ve Diabet hastalıklarını en aza indirmek için çözüm bulunmasını gerektiğinden söz etti.
Ziyaretlerin sonunda ise halka teşekkür ederek sorularını cevaplandırdılar. 
Editör: TE Bilisim