Bir saati aşkın bir süreyi bulan toplantı sonucunda, her iki partinin Genel Başkanları Özkan Yorgancıoğlu ve İrsen Küçük basına açıklamalarda bulundu.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı Yorgancıoğlu hükümet kurma çalışmaları çerçevesinde bugün ikinci kez UBP heyetiyle bir araya geldiklerini söyleyerek, muhtemel hükümet döneminde ortaya konulacak eylem planını UBP yetkilileriyle daha ayrıntılı görüştüklerini belirtti.

Yorgancıoğlu, ilk bakışta hemfikir oldukları planı UBP’li yetkililerin kendi parti organlarında 2 gün içinde değerlendirip, alternatifleri de varsa onlarla birlikte geri dönüş yapacaklarını söyledi.

Yorgancıoğlu görüşmenin karşılıklı anlayış çerçevesinde geçtiğini belirterek UBP heyetine teşekkür etti.

KÜÇÜK

UBP Genel Başkanı İrsen Küçük de ilk önce UBP Genel Merkezinde bugün de CTP Genel Merkezinde olmak üzere ikinci toplantının gerçekleştirildiğini yineleyerek, bugün daha çok detaylara girme şansı bulduklarını söyledi.

Karşılıklı görüşlerin toplantıda belirtildiğini ifade eden Küçük, 2 gün içinde CTP’ye gerekli görüşleri aktaracaklarını kaydetti ve toplantının genel olarak olumlu havada geçtiğini ifade etti. 
Editör: TE Bilisim