Ulusal Birlik Partisi (UBP)’nin Lefkoşa ve Güzelyurt ilçesi belediye başkan adayları ile belediye meclis üyeleri 29 Haziran’da yapılacak Yerel Seçimler için adaylık başvurusunda bulundu.

UBP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Belediye Başkan adayı Kemal Deniz Dana ve Lefkoşa İlçesine bağlı Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman, Alayköy Belediye Başkan adayı Ali Güler, Akıncılar Belediye Başkan adayı Bahaettin Kansel ve Gönyeli Belediye Başkan adayı Olgun Amcaoğlu ile bu belediyelerin meclis üyeliklerine aday olanlar İlçe Seçim Kurulu’na hep birlikte giderek, adaylık başvurusu yaptılar.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Faiz Sucuoğlu da adaylarla birlikte Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’na gitti.

GÜZELYURT VE LEFKE

UBP Güzelyurt ve Lefke Belediye Başkan ve meclis üyesi adayları da bugün Güzelyurt İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst, başvuru öncesi yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı olarak Güzelyurt Belediye Başkan ve Meclis üyeleri ile Lefke Belediye Başkan ve meclis üyeleri adaylarının müracaatlarını kurumsal bir yapı çerçevesinde toplu olarak yapacaklarını söyledi.

UBP olarak hoşgörü, sevgi ve saygı çerçevesinde halka yararlı çalışmalar yapılacağı bir seçim çalışması öngördüklerini belirten Dürüst, Güzelyurt ve Lefke’de iddialı olduklarını kaydetti. 
Editör: TE Bilisim